UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ми були 27 лютого, нам відмовили у здачі крові без запису
-
Певен багато хто зіштовхувався з цим, можливо знаєте відповідь. Як тут відбуваються медичні чекіни. Маю варикоз і раз на два роки маю робити узд нижніх кінцівок. З переїздом до Канади маю загострення - треба зробити узд. Скажіть будь ласка си можу я записатися на узд напряму у клініку чи обов’язково повинен мати на руках направлення від сімейного лікаря? Дякую
-
Дякую, але буквально тільки що відписалися з однієї клініки типу: якщо є хелс кард - велкам ( без сімейного)
-
Добрий вечір! Скажіть будь ласка до якого віку тут потрібен бустер дитині?
-
Я знаю що таке walk in clinic. Питання будо в тому що я не дуже зрозумів логіки. Тобто іду на обстеження в вокін клініку і вони самі мені виписують направлення до себе?)
-
Walking?)
-
А мы 25 февраля без записи в районе обеда впятером сдали.
-
Дякую. Прискорено - за кошти, а звичайні можуть бути безкоштовні?
-
Идете в walking clinic, там будет врач, говорите ему что вам нужно пройти обследование. Если он адекватный и не будет 1000 вопросов задать - выпишет направление. Вы запишитесь в нужном вам/удобном месте и сделаете обследование. Вам дадут список адресов клиник где делают диагностику по вашей проблеме. Главное- направление взять. Есть несколько платных клиник в Калгари, где можно ускоренно сделать узи/МРТ , но там тоже нужно requisition по-моему
-
Дякую велике. Останнє питання консультації безкоштовні чи діагностика також?
-
#совет #банкомат Сегодня снимала деньги в банкомате CIBC с карты Монобанка. Это намного выгоднее, чем я снимала до этого с Приватбанка. Как и указано, комиссия 2% Монобанка и 3.5$ CAD и все. Никаких дополнительных потерь на конвертациях не было! С приватбанка вообще не выгодно, я теряла 700 грн дополнительно на сумме 400$, кроме комиссий банков (2% и 3.5$).