UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну, лист з підтвердженням є - мають дати, хоча дійсно, як вирішить офіцер - так і буде. Після 31го скоріше вже не буде допомоги 3к, але вже на розглянуті заявки мають дати ворк перміт
-
Это предварительное одобрение, но никак не 100% гарантия. И конечно никто не знает что будет после 31 марта. Пока точное условие получения только для тех кто прибыл в страну до этой даты
-
реально ли получить ворк пермит в Монтреале за 1 час?, кто знает, прошу ответ, спасибо
-
Так то наверное "не на того вы учились"?:-)
-
Всмысле что идёт дауншифт по работе и приходится первое время работать абы где
-
Здравствуйте, ищу мастера по маникюру, подскажите пожалуйста контакты, кто делает качественно и стерильно
-
В смысле "несовпадение доходов к образованию"?
-
В моєму випадку - космічні ціни на житло та невідповідність доходів до освіти. Кожному своє.
-
Чому так?
-
Ну і фіг з ним, можна було б - віддав би свій кому треба)), я все одно вже не повернусь в Канаду 😂
-
якби я в празі знімав таке саме шо тут, 2 бедрум, то там дорожче б вийшло, лол
-
1.5 часа вверх ( с непривычки, без аммуниции) 30 минут вниз
-
Европа совершенно разная. Жилье в Варшаве, Лиссабоне и, скажем, Стокгольме круто отличается в цене:-)
-
тим більше багажу немає, але якшо в вас тільки годину на пересадку це гг, мені здається нереально
-
спасибо, нет багажа, заполню ерайв кэн, попробую
-
я бы не сказала что цены на жилье здесь сильно отличаются от цен в Европе
-
я получив був за пів години, але то залежить чи буде перед вами черга чи ні, бо перед мною були лише 5-10 чоловік
-
хто сказав? все дають, і продовжують.
-
ну, Чехія вже не дає захист з Канадською візою
-
а что за сфера?
20 Jan 2023, 19:11
63347/375778
2 minutes ago