UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здаємо окрему кімнату на короткий термін. 15 хвилин до станції метро, Walmart, Dollarama (та інших магазинів), Registry. 10 хвилин до автобусних зупинок. Надаються меблі, посуд та постільна білизна за необхідностью. Бажано дівчині, некурящей, без тварин. Всі запитання в ЛС
-
Всем привет 👋🏼👋🏼👋🏼 Для всех, кто ищет временную работу или подработку, хочу предложить работу в доставке пищи UberEats/Doordash. Вы можете зарегистрироваться самостоятельно по моей реферальной силке, или я могу вам помочь в этом лично. www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=m91h3fyyt8z4 Также вы можете присоединяться к нашей группе, где вы можете спросить любой вопрос, связанный с доставкой пищи, и вам помогут. t.me/UberEatsCanUkr Если будут какие-либо вопросы пишите в лице, или звоните 😉
-
А любители игр на ПК тут водятся? Помогает порой со стрессом после переезда
-
Да хватает конечно. И пека и консоли
-
За весь час перегляду питань і відповідей про житло, я можу зробити висновок. Що кожен хвалить саме той метод завдяки якому він зняв житло і результат у кожного різний. Хтось писав на рентфастер на мейл, хтось гуляв по місту заходив в будівлі і запитував, хтось призначав зустрічі на перегляд, хтось дзвонив і домовлявся. Тому кожен метод гарний, треба спробувати всі і якось вийде. Якогось дієвого методу немає.
-
до меня наверное стресс еще не дошел :D может стоит недельку подождать и тогда появится ))
-
после переезда бывает стресс?
-
-
А ни у кого нет Ужаса Аркхэма или Ктулху?) Или, может, Катан