UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я написала
-
Тогда это обман Потому что в режестри ставишь подпись под тем ,что ты отдаешь все наличные у тебя права
-
просьба оставить комменты ребятам из собора св. Владимира, у нас получился технический казус, наши замечательные «люди» написали лестный отзыв вида «нас не так обслужили», а ребята сильно расстроились и приуныли из-за этого. нужно поддержать - goo.gl/maps/5Bp9Y5gjD5EjTVmz8
-
по закону нельзя иметь более одних прав в Альберте, но если одни оставить на полочке пылиться и не показывать никому - то технически это возможно
-
есть 2 прав, сдать одни?
-
Дякую🙏
-
Те що вона наша українка -це точно. Здається,що розмовляє також українською. Я тільки записалася
-
говорить
-
uucalgary.com/blog/yak-zrobiti-dovirenist-znaxodyacis-v-kanadi
-
Чи він
-
Ще питання. Вона говори на українські мові( російські)?
-
На здоров'я
-
Дякую
-
ДОВІРЕНІСТЬ Друзі. Компанія Miller Immigration Law Firm допомагає з нотаріальним оформленням довіреностей та заяв дійсних на території України. Також наш юрист з 12 річним досвідом надає безкоштовні консультації по отриманню PR (постійне проживання) по телефону та особисто. Наші контакті дані : ☎️ 587-391-7900 📩 [email protected] Miller Immigration Law Firm maps.app.goo.gl/bNPc5durCGhorp4e9 Р.S. Нотаріус україномовна
-
Можна координати?
-
Я бачила Вашу знахідку) вже зберегла 😅😉
-
У нас тут нотаріус допомагає оформити
-
Удалил. Мои извинения
-
Довіреність роблять через консульство, яке знаходиться у Єдмонтоні