UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Будь-яке посилання на офіційний веб-сайт уряду матиме трошки більше ваги при розмові з прикордонником тієі держави, а ніж якийсь блогер на ютюбі чи чувак із чату, якиц тільки що летів через Лондон)
-
Додав питання до інтерв'ю, якими першоджерелами користуватися для відстеження актуальної інформації щодо транзитної візи для українців. Дякую, що залишилися не байдужими до запитань до представника CCIS. Пропоную завершити дискусію про Лондон.
-
одному сайт альберты - не аргумент, другой пытается рассказать что люди, которые встречают полторы тысячи новоприбывших каждый месяц и общаются с визовыми офицерами настолько глупые, что не могут открыть оф источники и почитать правила //_- сегодня полнолуние чтоли?
-
Я не успел реакцию поставить)))
-
Куда сообщение пропало?)
-
Все, типу затерли і далі що?
-
Я вдячний вам за повідомлення. Але рівень офіційної відповіді працівників аеропорту та авіакомпанії і думки в чаті любго учасника мають різну силу, особисто для мене. Я за відповіді від людей, які з цим стикаються щодня. Особистий досвід тих кого пустили через Лондон чи не пустили, таких те ж достатньо, в чаті менш релевантний для тих хто хоче летіти в Канаду.
-
#rent #оренда
-
А що саме вас бентежить? Питання про лондонську візу звучить у чаті щодня, чому його не розібрати? Зробимо запит до Лондона, отримаємо офіційну відповідь від аєропорту і поділимося з усіма. Критикувати та справа не хитра, пишіть конструктивно як би зробили ви, які ще питання поставили? Це буде більш корисно для всього нашого ком'юніті. Я відкритий до пропозицій.
-
Mainstreet, Boardwalk, Carpeit. Або мати хоча б якісь рухи по кредитці, це теж плюс для лендлорда
-
Спасибо
-
Тут калгари
-
Черным по белому, что закончится 31 марта этого года.
-
Вот нашел про срок cuaet, кто интересовался.
-
Может вам отдадут
-
Добрый вечер! Ребята собираюсь переехать в Калгари. Посоветуйте риелтора или агентство которое не требует оплаты за пол года.
-
В нього там британський прикордонник підмазаний. Своїх пропускає…)))
-
Добрый вечер всем! Прошу помощи, если есть возможность ее оказать🙏🏼 *понимаю, что Группа о другом городе, но все же Едем с кроликом в Эдмонтон, для него нужен карантин по приезду. До приезда должен прийти инспектор в квартиру и проверить условия(отдельную комнату, которая закрывается на ключ/замочек) и только после этого она выдаст разрешение на ввоз. У кого то есть контакт человека, который сдаст квартиру на месяц-два с животным, и что бы показал ее инспектору до нашего приезда😭😭 Так как до получения разрешения уже нужно указать адрес, где будет проходить карантин кролик. В любом случае благодарю за внимание🙏🏼
-
#rent
-
Здається кімната на довгий строк для однієї людини чи пари ,район SE Калгарі .Гарні умови для проживання та хороші господарі Канадці. Всі питання за телефоном 4038082663 Anne
20 Jan 2023, 19:11
6412/375032
9 minutes ago