UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброї пори дня! Маю питання на рахунок житла, чи є можливість отримати зараз готель парі? Хоча б на кілька днів? Нажаль не вистачило часу, щоб знайти квартиру/кімнату( Прилітаємо 10.03 Якщо ні, то можливо хтось може підказати в якому тобі напрямку рухатися зараз краще? Взяти на airbnb чи хостел і паралельно шукати житло? Буду дуже вдячний за допомогу
-
Доброї пори дня! Маю питання на рахунок житла, чи є можливість отримати зараз готель парі? Хоча б на кілька днів? Нажаль не вистачило часу, щоб знайти квартиру/кімнату( Прилітаємо 10.03 Якщо ні, то можливо хтось може підказати в якому тобі напрямку рухатися зараз краще? Взяти на airbnb чи хостел і паралельно шукати житло? Буду дуже вдячний за допомогу
-
Боже, он такой душнила, я его когда-то попытался что-то посмотреть и не выдержал до конца, 5 минут полезной информации и 25 минут духоты и нарцисизма.
-
Ну це все суто індивідуально. На родину з 3х людей, можу сказати з досвіду для комфортного старту треба 10к. Але хтось їде і зі 100 $. Все залежить від бекграунду, професії, знайомих. У мене ось так.
-
Не моя справа звичайно, але які були важливіші справи ніж дах над головою?
-
Ищите Airbnb / booking
-
По бесплатному жилью, там очередь до конца марта уже А дальше никто не знает, что будет с программой Поэтому уже не записывают Так что ищите другие варианты
-
Всё индивидуально, особенно семьям. Но если в одного - нужно заложить в бюджет проживание минимум два месяца + стартовые две недели в бнб, питание и расходы. Я бы сказал - оптимум - 5000 долларов/евро/да даже кадов. С этой суммой вы себя точно будете чувствовать спокойно, + оформитесь на 3к сразу же. А так - кто едет с большей суммой, очень многие с меньшей.
-
Ми прилетіли 23.02.2023 ми родина з кішкою, нам надали готель тільки з 04.03.2023. до цього ми знали airbnb, яке я забронював в день прильоту, а потім продовжив на 4 дні. Так що ще не пізно щось забронювати. Знайомий радив homescapes. com, говорить що там дешевше
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, насколько реально снять квартиру с 15ого числа, а не с 1ого?
-
у нас самолет 17-го из Вены (Відень) в Калгари. если надо что-то передать (малогабаритное и легкое), пишите в лс