UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет, кто знает как получить 400$ на Амазон, поделитесь пожалуйста
-
И потратить их
-
Я только знаю что можно получить типо бонус в размере 400$
-
А ось і список цікавостей на завтра: 11 Mar 09:00 Free Clothing Giveaway Безкоштовна роздача одягу 11 Mar 14:00 Love is in the air Швидкі побачення
-
Так, пройшла.
-
У меня идёт вечная загрузка "We're loading your account Information"
-
У кого нибудь приложение Shaw загружается вообще?
-
працює для ньюкамерів також. ми реєструвалися на українські права через тиждень після прибуття в Калгарі
-
Продам Dr. Martens 1460, 8UK/9US, состояние отличное (~10 прогулок), обработаны пчелиным воском для большей влагостойкости. Цена вопроса - 100CAD
-
Это была акция от TD. Надо узнавать есть ли она до сих пор. Самое первое и сложное: получить выплаты какие-то на свой счёт. Например, финпомощь от государства
-
Всім привіт! Чи хтось має досвід перельоту з тваринами компанією Porter airlines? Я вказала під час бронювання шо летітему з двома кішками, Але там вказано на сайті, що треба телефонувати. Чи можливо з ними ще якось зв'язатись? Ще не в Канаді, тому шукаю інший спосіб.
-
#продам 🛒Samsung Galaxy S21 Ultra 5G [128 GB] 💵 700 CAD 💠Продам свій S21 Ultra,візуально на 5/5 (мінімальні сліди користування на рамці) 💠700 CAD 📍Calgary 📤 Комплект максимальний: 4 чохла, коробка+кабель, чек про продаж і додаткова гарантія яка діє в Україні до кінця цього року 😅
-
PayPal