UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Это уже в другом отделении? 😁
-
Якщо на пристрої чи на блоці пристрою вказано діапазон в який входить 110, то працюватиме, тільки перехідник на вилку придбайте. Якщо вказано 220-240 то я чула що працюють повільніше і з часом виходять з ладу. Я таких не брала з собою, тут все доступно.
-
Самое прикольное, пришел я в отделение БМО в центре чтоб попытаться разобраться наконец, могут ли мне оформить кредитку. Так сотрудник банка сразу накатал на своего колегу жалобу по этому делу об отсутствии коммуникации с его стороны отделения.
-
Позавчора мені офіцер сказав, що до одного місця, яка провінція
-
Далековато
-
Смотря сколько людей летит с вами в Калгари через Торонто: много людей- длинная очередь, мало-…..
-
Да. Я уже оформил кредитку в сибс. Теперь спортивный интерес дооформят ли кредитку в бмо. Я уже после в гугле почитал отзывы о том первом отделении и ужаснулся. Так что 06719 бренч не рекомендую.
-
Зверніть увагу чи там взагалі щось є (супермаркети)
-
Хоча теж залежить, якщо це тимчасово, то нормально і без машини)
-
Це дуже далеко, до центру їхати більше години з 2 пересадками. Також зверніть увагу, що на автобус номер 300 проїзний не поширюється. Це автобус, що їздить в аеропорт і коштує 11$
-
Всім привіт) Підкажіть, будь ласка, як знайти роботу на будівництві? (Допомагаю в пошуку своєму чоловіку, в нього досвід роботи на фасадах 2 роки, + на внутрішніх роботах досвід в шпаклюванні та покрасці) Буду вдячна за будь-яку інформацію)
-
Дякую товариство
-
Дякую
-
Повинно хватить. Були відгуки, але всі різні. У когось заняло 20 хвилин, у когось 2 години. Більше двох ще не зустрічала
-
Доброго дня. Десь бачила, що банк Servus, буде проводити інфо сесію з фінансової грамотності в Канаді в церкві святого Володимира 11.03. Може хто знає чи буде відеозапис цієї зустрічі?
-
Дякую за відповіді:)
-
Далековато - это Эдмонтон, в остальных случаях тут везде с пересадкой можно добраться 😄
-
В моем доме есть сводные ванбедрум. Расположение дома 1616 1St NE. Менеджер обычно до 15-16 на месте.
-
Офіцер може взяти без черги. Одна жіночка розповідала, що її маму (я так зрозуміла, що то вже була літня жінка) офіцер покликала без черги, хоча вона тільки підійшла. Ну от так захотілось їй.
-
Условия договора -только залог за 1 месяц, за животных 350 кад за год
20 Jan 2023, 19:11
64551/377367
13 minutes ago