UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий вечір! Маю досить дивне питання, але можливо хтось зможе поділитись інформацією. У мене специфічна професія і важко знайти роботу, яка підлягає під PR. Думаю, пройти карʼєрні курси, але хочу розглянути кілька варіантів. Тому, якщо вам не складно, розкажіть, будь ласка, ким ви працюєте у Калгарі (і знаєте, що ваша професія підлягає під PR)? Можливо, ви знаєте, чи можна працювати, наприклад у Tim Horton’s, Starbucks або ж навіть у якомусь супермаркеті на складі і з таким річним фул-тайм досвідом подаватись на PR? Буду всім дуже вдячна за відповідь!
-
Ну тут мы все в хрустальный шар смотрим
-
Она будет продлена
-
Что-то мне подсказывает
-
Ок будет видно.
-
Это прямые слова о дате окончания программы
-
Дякую👍
-
Ну это вроде не прямые слова об отмене
-
По банкам я б порекомендував cibc, якщо маєте багато кешу. Бо можете зразу покласти весь кеш на їх депозит під 4.5% на 4 місяці. І якщо отримаєте переказ на чекінг акаунт то вам дадуть ще 400 баксів. Для старту супер умови
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada/find-job.html
-
Вітаю! Підскажіть будь ласка, а коли починають в Калгарі курсувати автобуси?
-
А то я думал это просто говорят
-
+ был бы благодарен за ссылку.
-
Можно ссилку? Будь ласка
-
А є якийсь лінк щоб їм поширити?
-
Это не слухи,то официальная инфа на данный момент
-
Сомневаюсь что она закончится до 31.03
-
Вообще сомневаюсь что отменят что-то , пока идёт война
-
Привіт, знайомі збираються в Калгарі, кіпішують через чутки що з 31.03 ворк перміти видавати не будуть, чи є в когось перевірені джерела? Буду вдячна за інфу.
-
Та ні, а там багато українців ще з вами?
20 Jan 2023, 19:11
6462/372226
13 minutes ago