UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Та на 1000$ збільшити ціну це вже перебір. Бо знову ж таки, тут нема спортзалу, тут Малі квартири. І система, як в Іспанії. Будинок «колодязь». Тобто деякі вікна виходять в середину будинку. Поруч нема супермаркету, найближчий - це суперстор біля сіті холу
-
Если у вас нету кредитки
-
Так что запрос от оператора это тоже норма
-
Нет. Син это финансовый документ по которому можно проверить ваше фин положение в Канаде. И если у вас нету кредитки, то син это единственное что может предоставить подробную информацию
-
О, а я не здогадався сходити в офіс...😏
-
Я взагалі не чекаю запису. Якби чекала, мабуть одну лише подивилася б. Вони відповідають раз в декілька днів. Їду туди де будинок, шукаю офіс і прошу показати😁 Ще ніхто не вигнав) Але один раз таки записали на наступний день
-
Я вчора і позавчора в -18 погуляв. Щось воно якось тойво...
-
У мене теж питали, я сказала, що не скажу номер і вони такі «ну ок» і все
-
Скажіть, що не хочете давати і все ок
-
В диалоге с человеком который работает в компании
-
Вообще как я понимаю хороший вариант пешком ходить, искать, но конечно с такой погодой, это сдохнуть можно 🫠
-
Уже не пам'ятаю
-
Квартира в 2хв від 17 avenue
-
Я ще шикарну квартиру за 1700 знайшов, але вже навіть на перегляд не записують. Кажуть, що у нас вже немає можливості запису( Думаю, що просто багато людей вже записалось
-
да, смотрел, депозит отправил уже, не знаю одобрили это или не, в процессе короче
-
Это не повезло. Это все было сделано по процедуре, просто вы только через пол года сможете взять телефон на контракт
-
Йа слоупок
-
А, уже написали)
-
И ещё в случаях, если берешь кредит, а истории кредитной нет
-
Думаю значить мені пощастило, бо прав ще нема, іншого айді теж
20 Jan 2023, 19:11
64657/377403
less than a minute ago