У мене пройшло 93 дні і один з аналізів на кров видалився, і довелось знов перездавати, але ніякі повідомлення мені не приходили.
Спочатку телефонувала в клініку, де здавала мед огляд, і запитала чи всі результати аналізів моїх вони отримали. Вони відповіли, що аналізів крові у них досі нема (хоче вже місяць після здачі пройшов).
Потім подзвонила в лабораторію, де здавала кров, там дали мені цей номер +18006619876=>кнопка 2 потім. Це номер, по якому ви можете дізнатись, що з вашими результатами аналізів чи є вони взагалі чи їх треба буде знов здати. Там сказали що один результат аналізу у них є, але в клініку його передадуть тільки якщо лікар їм зателефонує, а інший аналіз видалився і треба знов брати направлення в клініці на здачу тільки одного аналізу.
Далі знов зателефонувала в клініку, переказала все і лікар клініки зателефонував їм. Після один результат клініка отримала, а на інший мені виписали направлення на здачу в лабораторію.
Через тиждень знов зателефонувала в клініку і запитала чи є у них всі результати тепер. Відповіли «Так».