UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
сурси чого? Ану скажіть мені, будь ласка 😄 99% він використовується для піратства і ви це знаєте. Досить викручуватись вже))
-
Согласен. Но если речь о фильмах художественных/сериалах или о играх?
-
Плюс, починаєш цінувати ліцензію і труд інших, коли сам починаєш, щось створювати\творити. Можливо, користування ліцензіями, це просто етап розвитку людини...
-
Я знаю багато легальних можливостей для цього
-
А это чат такой. И все лезут с непрошенными советами. Ну и если миллионы людей делают незаконную херню (как я понял с ваших слов) - то конечно же это значит, что я тоже буду так делать!
-
Чому одразу у поганій якості ? І чому ви тільки про піратство. Торрентом багато хто передає ісходні матеріали , через великий об'єм) Маю на увазі що торрентом передають не лише піратський контент
-
Ну ви про інше говорите вже. Це я отримував такого листа. В цілому, якщо хтось просто запустив спам-ботика і так розважається, я не дуже здивуюсь. В любому випадку, це мене ще раз нагадало, що ліцензія це майбутнє, а піратство це деградація
-
Я і не хочу цього розуміти. Для мене це порушення авторських прав. Ще і у фіговій якості. Заради чого? Не заплатити 1-2$? Пффф
-
Повторю свой поинт: торрент это воровство. Почему-то продукты/одежду вы в магазинах не воруете? Не воруете же, правда?:-)
-
Взагалі-то отримала не зовсім я, а мій син.
-
Люди не усвідомили, що саме дорогу в них - це їхній час, а користування легальними сервісами зберігає просто купу часу.
-
Якщо чесно про Україну не знаю про такі листи . Стільки всього було до часів стрімінгу скачано і ніколи нічого. Знаю лише що якщо в вас контора , то можуть перевірити ліцензію софту Від вінди до адоба, foundry та інших
-
Ніхто не знає