UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хто збирається робити blood test без запису тут : Panel Physician Calgary - Immigration Medical Exam - panelphysiciancalgary.ca/ WALK-IN No APPOINTMENT is REQUIRED Mon-Fri: 9:00am – 3:00pm Sat: 10:00am – 2:00pm Sunday: OFF We speak English, French, Arabic and UKRAINE. Адреса :4015 17 Ave SE unit 101 Вони приймають до 13-00 🩸
-
ми купували меблі онлайн, бо у всіх тріфтсторах залишилися якісь сумні варіанти. таке враження що підгрібли все що більш меньш живе. тільки ноги набили гуляючи між сторами по калгарі. подивиться вариантии в шопер плюс або оверсток онлайн, бо так залишається лище икеа, а там тільки хот догі дешеві, меблі ні. ми там купували посуд і деякі речі для дому, але не меблі.
-
Дякую
-
и доставка там фри.
-
мінус те що доставки чекати неділю-дві, але на деякі речі реально може бути дуже гарна ціна. і це нове, а не таке сумне, що плакать хочется за своїм майном, що залишилося дома.
-
там проблема с доставкой, если нет машины или друзей на машине, некоторые вещи дешевле новые купить с бесплатно доставкой, чем волочь непонятно как часто очень издалека
-
Немає часу ловити - на роботі більше заробляєш ніж єкономиш на купівлі довго шукаючи)
-
У Shaw вроде более менее покрытие, выезжал в Окотокс, Аирдри - без проблем. В Лангдоне была засада - ноль. Но для этих случаев у меня есть Киевстар-роуминг. За 10 долл на 30 дней 1.2 гБ или 125 минут разговора, когда надо тариф могу подключить, как раз в Лангдоне была полная антена на симке Киевстар, подключается к лучшей сети. А так висит себе на минималке за 5 долл в месяц.
-
Тогда IKEA, потому что по сторам тоже надо ходить, время тратить и ничего особо путного я там не встречал. Marketplace рулит - я оттуда за 10 дней весь дом обставил. Машина есть, пока детей в школу/садики устраиваем о роботе думать времени нет. Правда есть проблема с маркетплейс из 10 запросов 2-3 ответа в лучшем случае. Так что приходится по вечерам искать/ловить/писать, а на следующий день кататься собирать, что выловил.
-
Питань більше не маю. Дякую
-
Там другие виды промоакций
-
На него нету диджитал дискаунт
-
Это домашний интернет)
-
Ліжко купили в JUSK, матрас новий, подіум зі знижкою, з виставки. Там же й барні стільці, теж зі знижкою, але нові. Там класна дівчина-консультант, наша, україночка, Надія. Тумбочки прикроватні, лампи, сушилку для білизни та посуд - в Ікеї. А вже всяку фігню типу праски та пральної дошки - на маркетплейсі ловимо, що безкоштовно, що за копійки. От вчора чоловік диван офігенний притараканив, безкоштовний, тільки за доставку віддали 70$.