UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ти зможеш зайти заборонити чи мені їм подзвонити?
-
Сьогодні розберемось по ходу справи
-
Так я ж писав потім, що це чисто для знайомства та розуміння, хто у що захоче грати)
-
Хто літав рейсом Варшава-Париж-Калгарі, хотів щось запитатин
-
Ок, зараз заб'ю 2 столи
-
Ищите такого плана, с заземляющим пином, эти надежно тержаться в розетках, но не все розетки тут с заземлением идут.
-
Тільки як тепер повернути той багаж....😭
-
Привіт. Варшава-Франкфурт-Торонто-Калгарі. Скоріш за все в цьому проблема
-
Внутри губки контактные не пружинные и расходятся быстро и не держат штупсель
-
Хтось знає чи працюють офіси в будинках, де можна запитати за житло, по суботам?
-
Гавно, не покупайте.
-
Привіт, а як Ви летіли? У нас в білетах (Бухарест-Відень-Торонто-Калгарі)теж був цілісний маршрут для багажа, у Бухаресті я тричі запитувала і мене запевняли, що забирати його потрібно у Калгарі,але у Торонто ми побачили як наші валізи тихенько катаються на стрічці! Виявилося, що на внутрішні рейси багаж потрібно перенести самостійно на інше багажне відділення( його не треба заново регіструвати, просто відсканувати штрих код на наклейці)
-
Ищи сразу другие, эти скорее всего мусор, емли они плоские то 99% мусор, там слабые контактные кубки и они не будут деожать вилку и все будет выпадать.
-
Так, всі чотири(((
-
Прям все чемоданы не доехали, все четыре? 😳
-
Можливо, є сенс зв'язатися з волонтерами, якщо авіакомпанія мовчить, може якось домовитися, щоб прийняв хтось, хто летітиме з Торонто до Калгарі? Не знаю, не впевнена, що так можна, але спробувати буде не зайвим.
-
Новости из Польши сегодня читали? Тоже с первого марта будет изменения
-
Спасибо огромное, тоже терзали сомнения
-
Это я утрирую. В куче валяются, скорее всего
-
6 днів?😭
20 Jan 2023, 19:11
65401/372056
45 minutes ago