UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вам повезло. У нас желания хоть убавляй. Уже месяц без жилья и работы.
-
Диксит, Саботер, Катан, Чужая планета
-
Во что играли то?
-
Добрий ранок, пробачте що я турбую вас. Хотіла поцікавитися, чи є у когось можливість допомогти нам коштами? або позичити їх нам? (Потрібно на їжу для мене та моєї доньки) Безмежно буду вдячна кожній людині, яка відреагує на це звернення і спробує нам чимось допомогти. Хто має бажання, та таку можливість - відпишіть будь ласка в особисті повідомлення. Я розраховую на вас, і на вашу людяність. Мені дуже соромно звертатися до незнайомих людей з таким проханням, але інших варіантів у мене вже немає, це було останнім що я планувала зробити. Вибачте якщо щось не так. Дякую вам за розуміння. Мирного нам неба.
-
Привіт всім 🙌🏻 Шукаю роботу в Калгарі. З мовою слабувато, але вчу, трохи розумію. Працював тут на фарбуванні стін в приміщеннях. Сам інженер/технолог харчової промисловості. Може різноробочим хто шукає, ремонти, сантехніка... - буду вдячний за будь-які варіанти, роботи не соромлюсь ніякої. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
К сожалению визение тут не причем, мы отправили 40+ заявок на квартиры, в половину ходили лично без звонка, и единственное где повезло так это то что на дорогие квартиры смотрят в последнюю очередь, хотя мы как и все искале по дешевле. Так и с работой просто в тупую ходил разносил резюме, и там где хотел и там где просто была работа любая при том что англ я знаю очень плохо пока что.
-
В чаті є наші хлопці, які на траках перевозять речі.Якщо потрібно, то скину контакти.