UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Повернули. І тепер в аеропорті треба платити окремо за багаж і на каждій пересадці. Кончене ківі
-
Жаждем подробностей кто сказал, на сколько продолжена халява и т.д. 🌚
-
Напишіть у приват, прилітаємо 13.03 ввечері
-
Я теж летіла через Лондон Хітроу, віза не потрібна, якщо в той самий день летиш до Канади
-
хоча може банк дозволить таки свою адресу вказати на поштову скриньку 😁
-
а нє, такий фінт не канає схоже - www.alberta.ca/id-requirements-for-identification-cards.aspx
-
Хто пробував - арендований PO Box підійде як proof of address? а то знімаю на 1 місяць airbnb, але хочу зразу оформити id карту і все там по колу (в тому числі картки туди замовляти). Ну і не мучити airbnb хост-а (про договір 0 аренди знаю)
-
"...МОЖЕТ получится добавить.. " - тобто може ще й не вийти з багажем? Супер!
-
Підкажіть будь ласка, якщо людина прожила в Канаді 5 місяців в 2022 році, працювала, виїхала з Канади теж в 2022 році, їй потрібно заповнювати декларацію чи ні?
-
Скажіть будь-ласка, на дітей треба робити sin номер?
-
Скажіть будь-ласка, де оформити медичну страховку RA MQ? Чи треба на дітей sin оформлювати?
-
Привіт хто влаштувався на роботу Trucker як довго ви навчалис і які компанії беруть одразу на роботу
-
Такое только в Украине есть?
-
привіт хтось буде летіти наступного тижня з Варшави до Калгарі ?
-
привіт хтось буде летіти наступного тижня з Варшави до Калгарі ?
-
А ось що пташка наспівала про завтра: 13 Mar 09:00 Free Clothing Giveaway Безкоштовна роздача одягу
-
Тааааак, подивимося що там у нас сьогодні є цікавого: 09:00 Free Clothing Giveaway Безкоштовна роздача одягу
-
26 хтось з Франкфурта до Калгарі летить?)
-
Всім привіт! Шукаємо роботу: чоловік з 20річним досвідом роботи на будівництві (внутрішні роботи плитка, гіпсокартон, малярка, штукатурка); я шукаю роботу для себе у б'юті індустрії - майстром манікюру, кератин/ботокс волосся. Можливо будуть у когось пропозиції по роботі, будемо вдячні. За сайти з пошуку знаємо.
-
Так
20 Jan 2023, 19:11
65973/372245
13 minutes ago