UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А в чем может быть причина и как с этим справиться, Вы не в курсе, случайно?
-
Нет, увлажнители не помогают от этого
-
В мене лист потрапив у спам.
-
Увлажнители уже в каждой комнате, но они справляются со своей задачей...
-
Библиотека 3 этаж
-
Доброго времени суток! Кто уже прилетел в Канаду, подскажите пожалуйста, заранее нужно делать check in онлайн перед вылетом? Билеты покупала через Юлию и её помощниц, Варшава-Франкфурт-Калгари.
-
Наливайте вина- надоела вода, чашу жизни моей наполняют года. Не к лицу старику претворяться непьющим, если нынче не выпью вина, то когда?!
-
Я не знаю, но у нас синтетический ковролин повсюду, думала из-за него так электризуется и бьётся током всё
-
Мама, Я не могу больше пить.. (Б.Г.)
-
А по растоможке у канадской почты вопросов не было?
-
У нас нет ковролина.. будем пробовать увлажнители.
-
ну-ка мечи стаканьі на стол (с) той саме
-
Привіт, працювала у ресторанному бізнесі і маю хороший досвід в ослуговуванні та спілкуванні з клієнтами. Прилітаю до Калгарі 21 березня. Зараз паралельно шукаю роботу у цій сфері. У мене розмовна англійська. Якщо хтось уже працює або знає про вільну вакансію наприклад: офіціанта, будь ласка, повідомте мені. Щиро дякую! :)
-
Доброго дня можливо хтось звертався до офтальмолога і виписав рецепт на окуляри 👓,можливо хтось знає клініку яка працює по беніфітах ???дуже потрібні окуляри
-
У нас теж таке, не знаю в чому проблема, один день все ок, інший день все б’є током
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, як проходить замовлення через магазин метро? Ось я замовила доставку в готель на 8-9 годину. Мені зателефонують вже як доставлять? Чи як це все відбувається? Дуже дякую за відповіді
-
Оч большой каталог, вдруг кто не знает ☺️
-
ru.boardgamearena.com
-
Всім привіт! 27 березня я прилітаю в Калгарі. Можливо хоть шукає собі руммейта, відпишіть будь-ласка. Може хтось прилітає в цей же день або раніше чи пізніше, можемо пошукати житло 2 бєдрум разом! (Тільки для жінок)
-
Відчуття шо по неділям цей чат не працює…
20 Jan 2023, 19:11
66290/372028
about an hour ago