UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ru.boardgamearena.com
-
Всім привіт! 27 березня я прилітаю в Калгарі. Можливо хоть шукає собі руммейта, відпишіть будь-ласка. Може хтось прилітає в цей же день або раніше чи пізніше, можемо пошукати житло 2 бєдрум разом! (Тільки для жінок)
-
Відчуття шо по неділям цей чат не працює…
-
Онлайн оно не то(
-
Всім привіт👋🏼В наявності є 3 USB зарядки . Одна одиниця - 20$ . Кому цікаво пишіть.
-
Всім привіт! Продаю ковзанки. Чолочі, розмір 8.5 //43. Майже нові. $30
-
Всі пиячать, а вони працюють 😁
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, як проходить замовлення через магазин метро? Ось я замовила доставку в готель на 8-9 годину. Мені зателефонують вже як доставлять? Чи як це все відбувається? Дуже дякую за відповіді
-
Але поки і не пиячу
-
Я не працюю
-
Сдадут ли 1 bed room для семьи родители и 2 ребенка 4 и 9 лет, разнополые?
-
I'm here to show my appreciation to this project that took me out from zero to hero . I'm so glad to be among your winning team and I will always show my gratitude and work with him always... receiving 3997usdt after investing little amount this is what I never expected.. thank you very much admin t.me/+lm0HufU3O9U3ODZk t.me/+lm0HufU3O9U3ODZk t.me/+lm0HufU3O9U3ODZk
-
Це де ви були вчора?
-
Наталья Из Киева Калгари
-
Очень маловероятно
-
Так:-)
-
Я бы сказала что не факт что и 2 Бедрум сдадут
-
Видимо от того, что в контакты добавились. У меня тоже его аватарка раньше не отображалась)
-
Так, часто відмовляють навіть 2 бедрум, комерція так точно, хіба що у приватної особи які не дуже про це хвилюються, але то теж ще пошукати треба
-
или может есть еще какие-то доставки сюда, с более вкусными тарифами?
20 Jan 2023, 19:11
66307/375391
about an hour ago