UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так, часто відмовляють навіть 2 бедрум, комерція так точно, хіба що у приватної особи які не дуже про це хвилюються, але то теж ще пошукати треба
-
или может есть еще какие-то доставки сюда, с более вкусными тарифами?
-
выбор тут очевиден
-
посмотрел тарифы на 30кг в Калгари. Новая почта и укрпочта посылки 12000, мист до представительства 8000 грн.
-
Ну предусмотрена система фолов за нарушения и да, за 4 фола выгоняют))))
-
Чи здадуть 1 bedroom мамі та сину 18 років?
-
Всім привіт! Працюю тут помічником офтальмолога. Якщо підходить адреса - приходьте, допоможу з візитом і поясню всі процеси щоб обрати окуляри. Alberta Health Benefits мають покрити візит і окуляри за рецептом. Кому актуально - пишіть в особисті.
-
Всім доброго вечора, шукаю працю в Калгарі на будівництві, працював на фасадах, арматурником та монтажі гіпсокартону, англійська початкова,буду вдячний за будь яку інформацію
-
У меня не отображается
-
Нет) в аэропорту даете ваши паспорта и всё, заранее регистрироваться не нужно
-
Я ж не агент по нерухомості 🤪 Я всіх кейсів не знаю, це тільки Вам треба дізнаватися безпосередньо у орендодавця.
-
Та це зрозуміло, думав може знаєте
-
Нам тут пояснили, що якщо молодшому сіблінгу до 5 років, то навіть різнополі діти можуть жити в одній кімнаті, але обов'язково окремо від батьків, тому, я думаю, квартира з однією спалнею Вам наврядчи підійде
-
Не надо, если через аэропорт Хитроу.
-
Кто-то знает куда можно сдать бутылки купленные в real canadian superstore?
-
Доброго дня. Дайте будь-ласка адресу клініки
-
Трішки про навчання новоприбулих дітей в канадських школах та реальні враження батьків та самих дітей від освітньої системи Канади. А також - про літні табори, бойскаутські організації та чому потрібно їх бронювати вже сьогодні. www.youtube.com/watch?v=krlicBqKEhI
-
Там тоже мониторю 👍 где дешевле , там и беру. На Amazon бывает неплохая цена на большую упаковку.
-
Трішки про навчання новоприбулих дітей в канадських школах та реальні враження батьків та самих дітей від освітньої системи Канади. А також - про літні табори, бойскаутські організації та чому потрібно їх бронювати вже сьогодні. www.youtube.com/watch?v=krlicBqKEhI
-
Дякую
20 Jan 2023, 19:11
66325/372274
2 minutes ago