UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
1500-1600 в месяц, можно наверное и меньше тратить при желании, но я стараюсь много свежих фруктов и овощей брать, разнообразное мясо и рыбу. Детям 2 и 4 года
-
А яка робота?
-
Аа, ви саме про каркас мали на увазі. У нас каркас на ніжках просто - 4 дерев'яних і одна металева по центру.
-
Привіт, можливо хтось тут теж має картку для прання від Coinmatic? Як її поповнити ми дзвонимо до них але не відповідають і на емайли теж
-
Есть. В здании The Bow
-
Колбаса запрещена,я про специи спрашиваю🤷♀️ очень хочется услышать тех кто вез. Я прятать и врать не собираюсь)).
-
Все прилично было?)
-
Подскажите, а что случилось что он у вас низкий? Спрашиваю, чтобы не допустить ошибок, для себя
-
У мене є. Ідете в пральню, на стіні висить апарат. Справа вставляєте карту соіnmatic ,зліва табло знизу клавіатура, під клавіатурою слот для кредитної чи дебітової карти. Вибираєте на яку суму хочете поповнити. У нас 10 чи 20.
-
Их можно вообще не везти. Тут все есть. Что вы конкретно хотите из Польши везти? Майоран?:-)
-
Все хорошо прошло? Их вообще надо декларировать?))
-
Я вез специи. И посылкой передавал.
-
Очень. Может самолет опоздать и все
-
Шукаю роботу у Калгарі. 19-ть років.
-
Можете навіть через додато або особистий кабінет це зробити
-
скажите пожалуйста, пересадка 1 час в Турции это рисковая затея ?:)
-
Добрий день, якщо я взяв якийсь план у оператора, чи можу я його змінити у того самого оператора на інший?
-
Test.ca
-
Доброго дня Підкажить таке питання: Подались на Alberta health card 16.02, поки немає відповіді. Дзвонили на горячу лінію - відповили, шо поки що не обробили заявку і не бачать її, тому номерів health card надати не можуть. Подавались через реджистри. ‼️Проблема - дитину в дідсадок без номеру не хочуть брати. Чув що в реджистрі можуть дати номер при поданні на health card, чи варти іти перепожаіитись та пиьаьи за номер відразу?
-
Даже ,если не опоздает. Пока прилетит, пока откроют дверь, автобус или через рукав, если транзит,то все равно надо досмотр проходить . Минимум 3 ч надо закладывать
20 Jan 2023, 19:11
66608/372504
13 minutes ago