UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Чи є більш оптималь оператори?
-
Тобто у сумі 102.82, чи це є постійний бюджет
-
Доброго дня, Можливо я із заїждженим питанням, але який офтальмологічний офіс ви б порадили в Калгарі і який exam покриває наше звичне повне дослідження ( їх там декілька і я хтозна що мені треба😅)?
-
Завтра едем в Банф есть 2 места - пишите:) (Делим всё честно)
-
Доброго дня, Можливо я із заїждженим питанням, але який офтальмологічний офіс ви б порадили в Калгарі і який exam покриває наше звичне повне дослідження ( їх там декілька і я хтозна що мені треба😅)?
-
Доброго дня, наступне питання. Родина із п'яти персон, двоє дорослих да троє дітей, 19,15,14. Сьогодні прийшли поштою одним листом на двох дорослих та двох менших хлопців Alberta Personal Health Card, а на старшого не прийшло. Це нормальна практика чекати далі? Чи як діяти?
-
Ээ, а что это за форма?
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Скалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
Всім привіт . Чи є у когось домашній інтернет carrytel? Як вам ? Чи може хтось чув якісь відгуки ?
-
Доброго дня, в нас в ворк перміт стоїть інша провінція і для отримання страховки потрібно її змінити на ту де ми будемо жити. Чи знає хтось як це зробити? По номеру гарячої лініі ніякої відповіді немає(
-
Добрий день. Знаю що колись допомагали добрі люди з меблями. Чи можливо ще скористатися? Дякую