UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Куди краще звертатися cbe.ab.ca чи cssd.ab.ca щоб дітей в школу записати.
-
Доброго дня, в нас в ворк перміт стоїть інша провінція і для отримання страховки потрібно її змінити на ту де ми будемо жити. Чи знає хтось як це зробити? По номеру гарячої лініі ніякої відповіді немає(
-
😷Сертификат вакцинации в дию без предоплаты 💉2 дозы,бустер 🇪🇺Европейский сертификат (любая страна) 🦠ПЦР тест 👩👧👦Делаем сертификат детям
-
Доброго дня) Сьогодні підключала в Fido тариф на 30 Гб - 50$ (взагалі він 70$, але перші 12 місяців знижка 15$ і перші 15 місяців знижка ще 5$)
-
Добрий день. Знаю що колись допомагали добрі люди з меблями. Чи можливо ще скористатися? Дякую
-
Так ми окремо і заповнювали, я також думаю, що треба окремий лист чекати.
-
Ему 18+, он уже не считается ребенком. Нужно самому подаватися как я понимаю
-
В Local на 17ав застала как-то вечером, так что думаю много где
-
Всім привіт! Може в когось є контакти, оренди робочого місця з виготовлення прикрас в Калгарі? Напишіть мені, я буду дуже вдячна!☺️
-
Є агентство яке займається цим, якщо цікаво напишіть в приват
-
якщо батьки в Україні, а в Європі немає нікого знайомих, то пошукайте в інеті туристичні фірми, які цим займаються ...
-
Овочі і фрукти купляємо в Freshco, дуже смачні, полуниця тверда, але смачна і пахуча
-
Ребят , самый важный вопрос. Стики HEETS есть в продаже в Калгари и по какой цене и где если есть. Спасибо
-
Всім привіт! Може в когось є контакти, оренди робочого місця з виготовлення прикрас в Калгарі? Напишіть мені, я буду дуже вдячна!☺️
-
Доброго дня. Зараз у Fido пропозиція для ньюкамерс 30 Gb за $45 і знижка на наступний номер мінус $10 Це в Chinook Centre
-
Добрий день, можу порадити клініку, де безкоштовно отримаєте окуляри для зору, а також сонцезахисні окуляри, або контактні лінзи! Напишіть в лс кому ще цікаво!
-
На заправках є та он-лайн можна замовити. Ціну гляньте онлайн. Тут нема смаків типу фруктовий, щось такого. Як цигарки звичайні
-
Доброго дня. Поладьте будь ласка де можна придбати недорого меблі? Ліжко, матрац, диван?
-
Доброго дня, громадо. Скажіть чи декларували ви дохід отриманий у 2022 до приїзду у Канаду? Якщо декларувати то зменшується tax refund, навіть якщо податки вже сплачені у іншій країні.
-
Вже дуже індивідуально. У мене зараз Fido 50 гіг за 35$. Все тому що я хотіла перейти на іншого оператора, так вони мені знижку додаткову дали. Раніше платила 50$ за 50 гіг
20 Jan 2023, 19:11
66798/375881
3 minutes ago