UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вбийте:Українці в Торонто,там показує три групи які є
-
Сергей! Вы ангел!!! Добавьте меня в друзья. Спасибо вам большое
-
доброго дня, друзі! підкажіть, будь ласка, як взагалі у Калгарі прийнято оформлюватись веб-розробникам? чи є аналог фопу? яке оподаткування?
-
Легальний виїзд чоловіків з України до Польщі. Перетин кордону на законних підставах до Польщі через КПП. Забезпечую безпечний виїзд за кордон чоловіків призовного віку з будь-якої точки України! -власний штат водіїв -оплата під час посадки в машину -виїзд 1-2 рази на тиждень -перетин тільки за паспортом За подробицями в лс
-
www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-eligibility.aspx Це якщо за програмою Alberta Opportunity Stream
-
тобто для PR краще реєструватись як найманий робітник, вірно? і який розмір податків тоді потрібно оплачувати - залежить від рейту?
-
Можно посмотреть весь список, какие профессии стоит выбирать?
-
да?
-
Привіт! Ми молода сім'я з двома 5-ти місячними цуценятами французького бульдога. Ми з чоловіком шукаємо для себе квартиру, власники якої дружні до тварин. Ми приїжджаємо до Калгарі 16 березня і сподіваємося знайти житло в центрі міста або неподалік. Ми відкриті до будь-якого типу житла, будь то апартаменти в підвалі, кондомініум або щось інше. Ви можете зв'язатися зі мною за телефоном +380938026597, мене звуть Яна, або електронною поштою [email protected]. Також ви можете написати мені в месенджер: Viber: +380938026597 WhatsApp: +380938026597 (Jona) Telegram: @jonuka_stat
-
Враховуйте, що якщо плануєте подаватись на PR, то професія caregiver в списку ineligible
-
Якщо хочете дальше на PR то потрібно забути про ФОП. Якщо це не важливо можна контрактором. Можеш відкрити селф емплоі