UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привет, напишите мне свою почту и я скину ссылку
-
дивно, 2 березня в Калгарі всіх питали, і у всіх було))) але ми не знайшли і трохи злякались, але норм, всі все отримали
-
Доброго вечора усім, підкажіть чи хтось летів в Монреаль через Туніс? Не було проблем через візу? Чи ставлять в аеропорту? Буду дуже вдячний за відповідь!
-
Вітаю, підкажіть будь ласка де саме в аеропорту наші волонтери?
-
Але для них є важливі певні ключові слова в резюме, бо резюме сканується програмами. Раджу полазити по лінкедін, там до кожної вакансії вказані скіллзи наверху, які вони шукають в кандидаті. Скопіювати собі, які підходять, тоді вони краще реагують. Вони дуже люблять дуже спеціалізованих робітників, я як механічний assembler їм вже не підходжу на електричного, хоча шо там шо там конвеєр тупий
-
Есть онлайн сервисы различные, мы купили за 2$ пробную на месяц и сделали есть и бесплатные
-
Я бы конечно стейк заменил. Да и минет можно тоже заменить. Хотя у некоторых, может, он только по праздникам:-)
-
TIW Western Inc. is hiring Company is looking for experienced B-Pressure Welders with TIG experience in Calgary fabrication shop • 5 years previous pressure piping welding experience an asset. • Ability to read and interpret shop drawings. • Ability to read and interpret welding procedures. • Ability to use the facility equipment: Overhead cranes, forklift, manlift and rigging equipment. • Above average proficiency in TIG welding and ability to TIG weld using both hands will be considered an asset • Demonstrate competency in GTAW, GMAW, SMAW and MCAW. Salary from 32 CAD/h depending on experience English – Intermediate Location Calgary, Alberta If you are interested please send the cv to [email protected]
-
привіт, так