UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В аккаунті який прив’язаний до епл стор
-
Где это вообще?
-
Підскажіть,будь ласка, до якої служби можна звернутись щоб допомогли перевезти ліжко queen та матрац?
-
Подскажите пожалуйста, если есть visitor visa в старом паспорте, но сейчас получили новый, можно ли вклеить worker visa в новый паспорт? Нужно заново анкету заполнять?
-
Подскажите пожалуйста, если есть visitor visa в старом паспорте, но сейчас получили новый, можно ли вклеить worker visa в новый паспорт? Нужно заново анкету заполнять?
-
В T&T цена за кг от 12$, и бывают уценки в отдельном холодильнике до 50%
-
Так. В телефоні. Спочатку епл стор відкрити. Потім клац на своє фото і ще раз на своє фото
-
Дякую!)
-
Дякую
-
Можно локацію?
-
Трохи перечитав але не зрозумів Якщо в Україні не було ніяких прав, то я маю починати з прав 7-ого класу, а потім побути з ними більше року без штрафних балів і тоді перейти на 5 gdl-5 full клас?
-
Ні, якщо людина не знає англійської це не дозволяє їй порушувати закони. Доречі тести можна здавати і українською і російською. Після тестів ще практичний екзамен обов’язково
-
Нам очень ,,зашёл,, итальянский- колбасы,сыры - выбор реально классный.
-
А ще у мене тато має українські права, щоб йому їх обміняти на канадські потрібно скласти якийсь тест? І якщо людина не знає англійської, то можливо якось лишитись з правами довше ніж на 90 днів?
-
Так, вам треба рік чекати доки дозволять здавати роад тест та отримать 5 gdl
-
Дякую
-
А тоді супер, думав тест можна скласти лише англійською, або ще французькою
-
Добрий день, можна і мені теж відео, будь ласка
-
Всім доброго дня! Я займаюсь перевезенням меблів : • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • забрати з ІКЕА. • перевезти з готелю / аеропорту якщо дуже багато речей/великі тварини В нас є : • досвід роботи та поводження з вашими речами • клітка для тварин/дитячі крісла • пунктуальність та гарні ціні. • грузчики , якщо потрібна додаткова допомога Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякую всім. 🤝
-
Дякую А ще можливо знаєте тут є якась база питань чи програма де можна підготуватись до питань на тест 7-ого класу Наче zutobi мало бути щось подібне, але дивився і з країн нема Канади, чи вибирати будь-яку країну і там це саме?
20 Jan 2023, 19:11
67306/373547
12 minutes ago