UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Технічно не обов'язково щоб робота була фуллтайм. На практиці рахують кількість відпрацьованих годин за період і якщо у вас працевлаштування формально парт-тайм але ви спромоглися набрати необхідну кількість годин (додаткові зміни, овертайм, тощо) то спокійно виконуєте вимоги
-
Його видають в першому аеропорті. І тільки там. Про це вже говорили не один раз. В іншому ви його просто не отримаєте
-
Всем привет. Срочно ищем любое недорогое жилье. Нас 2 человека — я и моя жена. Прилетаем в ночь на 17 марта (по местному времени) и, собственно, с этого времени и нужно жилье. Дружелюбные, спокойные, не конфликтные и ответственные :)
-
Не бухайте в Бухаресті....😂 і ніяких вимог до вас не буде)))
-
Доброго Дня! Питання стосовно ручної кладі, якщо чи имодан розмір s, але розміри 38 x 23 x 58 cm, от питання стосовно висоти 58 см, а авіаперевізників висота пишеться 55см, чи дійсно ці 3 см будуть проблемою та потрібно доплачувати, хто стикався з цим? можливо хто має досвід в цьому питанні. Завчасно дякую!
-
вище подивіться -вчора писали
-
Офер і почати працювати, але спочатку знайдіть роботу. Бо часто то закінчується роботою на іншу провінцію
-
Здравствуйте! В отели группы Accor набирают. Есть работа в Банфе и Лейк Луиз, также в Джаспер. Жильё дают, первые три месяца бесплатно. Питание раз в день бесплатно, на выходных тоже. Хорошая страховка и другие бенефиты
-
Так, це я з власного досвіду. Працював парт-тайм але набрав досить змін і овертаймів щоб виконати вимогу по годинам , врешті подав на ПР і отримав його
-
А ось і список цікавостей на завтра: 16 Mar 18:00 Professional networking business event Бізнес нетворкінг 16 Mar 18:30 Як, де і коли придбати першу нерухомість в Канаді? Безкоштовний семінар
-
Тааааак, подивимося що там у нас сьогодні є цікавого: 09:00 National Hiring Fair Ярмарок найму 14:00 National Hiring Fair Ярмарок найму