UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, шукаємо житло на тиждень або більше , родина з однією дитиною, не палимо без домашніх тваринок, прилітаємо 26 березня, якщо є у когось що запропонувати пишить в приват, буду дуже вдячний
-
Обидно конечно за нашу профессию.. Ну, в итоге наши пути разошлись, сказали если не могу поднять такой вес, то увы нам не по пути. Ну а я в свою очередь решила, что если б могла поднимать такой вес, пошла бы в грузчики, где платят больше)
-
В спеціалізованих туристичних компаній є картки без цих обмежень. Можу порадити тільки такий варіант. Або відкрити револют і перевести туди гроші з різних рахунків
-
Не має вимог до стану здоров’я, якщо ви про ковід.
-
Паспорт, декларацію (робите на місці) і попереднє погодження WP
-
Залежно від авіакомпанії. Одні перевірять, а інші ні. Але загалом тільки вагу перевірять при реєстрації, якщо валіза не виглядає занадто великою. А 3 см візуально не видно
-
Тут вирішувати вам з рахунком. Але варто розуміти, що в Україні обмеження на розрахунки в місяць за кордоном. І якщо вам знадобиться сума вище ліміту, то ви не зможете скористатися цими грошима. Але їхати, щоб взагалі не було коштів на картках не раджу, можуть з’явитися моменти, коли можна розрахуватися тільки карткою. Проблем з лендлордом не буде. Нам сказали, що вони без проблем любу валюту перерахують по курсу.
-
Дякую
-
Зачем расстраивать людей,срочно покупайте мазератті(я,наверное, даже неправильно название написала)і в фудбанк😂
-
А якщо не секрет де і ким працюєте?
-
Доброе утро всем. Ребят, очень нужна работа. Отправляла много резюме в разные места, но пока тишина. Может кто-то знает, где нужны работники. Я вообще кондитер-это идеальный вариант. Но готова на любую работу: супермаркет, уборка, склады и т.д. Буду очень рада, если кто-то ответит.
-
t.me/auto_yyc
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, приїхав з готівкою. У майбутньому при оплаті за житло та при придбанні авто необхідно покласти ці кошти дебетову картку? Че мижливо оплати кешем? Дуже дякую!
-
Omg... я даже не читала о них... просто, когда искала, то всюду писала... а теперь только отзывы почитала
-
Дякую!
-
Оплата житла з рахунку. Якщо знімати не у фізичної особи, то компанія налаштовує автоматичне зписання з рахунку. Комунальні послуги також. Автомобіль і за готівку можна купити (багато власників надають цьому перевагу)
-
Да уже нет смысла, все равно почистят снова:-)
-
А можно краткое содержание предыдущих серий? Ато ничего непонятно, но очень интересно
-
Во многом Сергей был прав.
-
Тут получал wester union: Money Mart, 250 7 Ave SW, Calgary, AB T2P 0W6
20 Jan 2023, 19:11
67689/372553
12 minutes ago