UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В приваті підіймали ліміт через приват 24 самі
-
А вона і є неактивна, є 5 тижні прочекав її заповнивши. Раджу вам зробити епойнтмент та особисто до працівника потрапити.
-
Ми платили з картки європейського банку 2500 все добре пройшло
-
Да-да, точно из Манитобы, Berli Winnipooh канал называется😀 За ссылочку спасибо)
-
Спасибо, похоже как повезет)
-
Airbnb
-
Из Амстердама и вылетали
-
А вы с какого аерапорта вылетали? А то читал что в Амстердаме у людей был негативный опыт.
-
Скорее всего. Но у нас из того аеропорта только положительные впечатления. Даже пропустили набор больших ножниц, которые муж положил в ручную кладь случайно)
-
Нью резидент
-
В следующем году:-)
-
Подскажите пожалуста, Если мы приехали 10 марта, когда нужно будет заполнять налоговую декларацию?
-
Привіт усім. Чи є тут майстри манікюру? Є декілька питань😉. Можете поставити ➕ і я напишу вам в приват. Дякую.
-
Доброго дня. поділіться контактами тих хто допомагає шукати житло в Калгарі. Дякую заздалегідь!
-
Доброго дня. поділіться контактами тих хто допомагає шукати житло в Калгарі. Дякую заздалегідь!
-
Доброго дня) Підкажіть, якщо знайомі (канадці) живуть в Альберті, але не в Калгарі, чи можуть вони виступити як мої поручителі при оренді квартири?
-
Доброго дня, ми з дружиною у процесі пошуку житла(бейсмент для початку). Можливо хтось вже знайшов щось краще, і треба людей на зміну у старе житло - ми тут😄 28го березня прилітаємо. Або в когось знайомі шукають жильців. Без шкодливих звичок. Дякую за увагу!
-
25 июня "местные" играют на Scotiabank Saddledome. Nickelback
-
Всем привет, фирма где я работаю ищет водителя с 5 фул правами на трак с прицепом, фул тайм, 22-25$ час. Пишите мне в лс
-
У нас был единый билет. Позвонили в Air Canada и купили
20 Jan 2023, 19:11
67781/377860
less than a minute ago