UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, ми з дружиною у процесі пошуку житла(бейсмент для початку). Можливо хтось вже знайшов щось краще, і треба людей на зміну у старе житло - ми тут😄 28го березня прилітаємо. Або в когось знайомі шукають жильців. Без шкодливих звичок. Дякую за увагу!
-
25 июня "местные" играют на Scotiabank Saddledome. Nickelback
-
У нас был единый билет. Позвонили в Air Canada и купили
-
Летели оттуда же. Всё нормально. Ну, если не считать то, что кота приходилось несколько раз вынимать из переноски для контроля.
-
Google
-
Доброго ранку!!А Підскажіть будь ласка,хто знає точну адресу головного центру СВЕ у Калгарі?!
-
Летели вестджет из Амстердама: перед посадкой ходили представители авиакомпании и предлагали улыбаясь, но настойчиво, сдать ручную кладь в багаж, но это относилось только к чемоданам, все сумки обходили стороной, даже ооочень большие.
-
Величезне дякую!! Гарного дня!!
-
Не знаю що за проблема, не працює пошук в мене 😓 Ні масло вершкове знайти не можу, ні твердий сир, ні хліб, ні йогурт дитині Їдемо на закупи, якщо не важко, в кого є фото з рекомендаціями, надішліть ще раз будь-ласка 🙏🏻
-
Всім привіт! Мене звати Едгар. Майстер перукар з багаторічним досвідом. - роблю складні фарбування (airtouch, ombre, balayag, shatush) - укладки - жіночі та чоловічі стрижки - botox Працюю у центрі міста Салон Avalon 📍1516 11st Sw Для запису пишіть у приватні З моїми роботами можна ознайомитись тут: instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
В салон только мягкая, купили самую классную немецкую и по размерам, но никто даже внимания не обратил( летели весьджет из Амстердама). Через 2 часа полёта ( когда нас покормили), вытянула кошку, положила на плечо, прикрыла пледиком так и прилетели. Думаю, стюардессы догадывались за нас, но замечание не сделали, а мы сидели тихо , как мышки. Довольна кошка, счастлива я.
-
Доброго дня,отправила документы в налоговую клинику.Просят SIN ребёнка.Ребёнку 2,5 года.Нужно делать син номер ей тоже?