UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую
-
Привіт , прилітаю в Калгарі 26 березня, буду радий знайти людину з якою можна буде знімати разом житло , якщо в когось є якісь пропозиції пишіть , буду радий )
-
Вам здали житло без контракта на роботу?
-
Хххммм, ок. Хтось писав що прокатило
-
Staples проверьте
-
Так, я знаю. Декілька компаній дійсно це не питають. Але от вчора хтось написав , що в Boardwalk вже записи на перегляд на квітень. Тобто заселення, скоріш всього, з травня. Тому і задала це питання
-
Я вибачаюсь, може не в тему, але де тут можна купити нормальний блокнот в клітинку, звичайний без планерів. Тут реальна халепа з цим, доларама не рятує!
-
В Boardwalk навіть не питають про роботу, депозит + 3 місяці оренди і підписання контракту.
-
В мене не вдалось. Якщо ти зробиш то відпишись. Можливо все залежить від працівника банку)
-
Все дуже індивідуально, знаю що буває квартиру тільки виставили як доступну, люди одразу написали і ввечері подивилися. Мені здається, що графік переглядів формується на кожну окрему квартиру, тому на деякі такий вейтліст.
-
а яки умови у Туретчини з Шенгеном?
-
Підкажіть якщо у чоловіка турецикий паспорт то летіти через европу до канади можна без шенгенської візи?
-
Я бы только за) Нас 2 я и жена) Тоже 17-го прилетаем, но ночью в 00 с копейками
-
Вибачаюсь, це воно і є, гарного вам дня😉
-
Дякую, думав щось на кшталт спеціальних магазинів з канцтоварами порекомендують, бо в супермаркетах те саме що і в доларамі😔
-
Доброе утро, а в этой группе есть Юристы ? Есть пару вопросов про pr, и про оформление работы и уплаты налогов
-
Так. Зняти житло без контракту цілком реально. Ми особисто відмовились від пари варіантів, бо не дуже сподобались квартири. Але те, що можна орендувати без роботи - то факт)
-
тут є хто буде летіти з Торонто до Калгарі на цих днях? дякую
-
Не всем дано, к сожалению :)
-
А де саме було безкоштовно і яким саме чином? Що показувати, говорити?
20 Jan 2023, 19:11
67891/371821
about an hour ago