UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Та я до того, що соррі, але це поради із серії «уроки безконтактного боя від інструктора спецназу» на ютюбі..))
-
Там выше был совет про авто, разом решает все вопросы
-
ше якби не смерділи в сі трейнах, то би ціни їм не було)))
-
Здесь бомжи больше прикольные, чем опасные
-
Ну не сгушай краски,то может произойти вообще везде
-
напевно лишнім не буде мати перцевий балончик з собою
-
Розповісте це якомусь обколотому наркоману, коли будете йти повз шелтер в дуантауні. А до нього являться ангели смерті та накажуть підрізати якогось тіпа для очищення)))
-
Хотя торчков и сумасшедших хватает, безусловно. Смотрю на них с юмором
-
Лично не было инцидентов, хотя каждый день кроме выходных езжу в 23:00 на ситрейне из самого даунтауна:-)
-
Потолок ситуации лично у меня здесь - туловище подошло и начало кричать. Но здесь это не является чем-то сильно из ряда вон выходящим, просто игнор, он пошел дальше
-
Це питання до професійних юристів більше. Бо зарад нарадять…😆
-
Жертву видно тому і нападають,на всіх не нападають а на тих хто слабий або фізично або духом
-
вибачте за таке питання, але мене почало цікавити як тут правильно захищатись? мене мають першого вдарити щоб я міг вдарити у відповідь, чи я можу вдарити першим якщо мені загрожує небезпека? як це тут працює?
-
Є загальний принцип для всіх - перший,хто відповідає за твою безпеку, це ти сам.
-
Не будуть ставити цілодобовий патруль десь коло шелтеру, щоб вони там сторожували раптом кого провести треба) і це питання не до Калгарі))
-
Дякую, сподіваюсь, що вночі не доведеться їздити з роботи
-
Якщо ви викличите вночі копів і просто нормально поясните, що вам немає іншої дорого додому, як через ті небезпечні 500 метрів - вас проведуть. Навіть в Києві дівчат знаю, які так робили і ніхто іх за це не висміював)
-
Ну я не думаю що серьйозну небезпеку в цілому безхатьки можуть представляти
-
Вінні взагалі кримінальне місто,якщо ви не знаєте
-
В Калгарі напевно теж не завадить мати...
20 Jan 2023, 19:11
6801/374921
5 minutes ago