UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую, сподіваюсь, що вночі не доведеться їздити з роботи
-
Якщо ви викличите вночі копів і просто нормально поясните, що вам немає іншої дорого додому, як через ті небезпечні 500 метрів - вас проведуть. Навіть в Києві дівчат знаю, які так робили і ніхто іх за це не висміював)
-
Ну я не думаю що серьйозну небезпеку в цілому безхатьки можуть представляти
-
Вінні взагалі кримінальне місто,якщо ви не знаєте
-
В Калгарі напевно теж не завадить мати...
-
Ну, я недавно мем на редіті бачив де в вініпезі по дт щоб цілому ходити потрібно мати цигарки, дріб’язок та ще щось
-
Ну це знаєте,як йти в логово звіра. Мене в більш-менш безпечному Франківську на мосту в 400 м від поліцейського участка пограбували. Я якраз зарплату подвійну отримала. Більше я через той міст сама не ходила.
-
Low taxes = нет грошей на патруль )
-
Та типу якщо їхати та просто сприймати нову реальність а не говорити що щось не так, проте не мати впливу на звичаї в місті чи країні до якої поїхав то в цілому адаптуватись та мігрувати легше, ну а загалом інтернет є та можна подивитись що більше підходить персонально
-
Просто багато компаній працюють саме в даунтауні і не всі мають авто. Якось реально дивно чому немає посиленого патрулювання Доречі писали, що у Вінніпезі є такі місця, де поліція може навіть провести з одного місця до іншого. Напевно там ситуація ще гірша
-
Где я нагнетаю? Я всегда о реальности говорю. Другое дело, что не всем реальность может нравится.
-
Не нагнітай, Нік правильно зачистив. Варто зупинитись. І ваще пара спать)
-
Главное, чтобы было с чем сравнивать. У многих синдром утёнка.
-
Але і Калгарі може бути неідеальне в деяких питаннях)
-
Вот правильный совет. Не работает здесь приехать со своими привычками и удивляться всему, нужно адаптироваться под местные реалии
-
Мені особисто Київ також подобається дест на рівні Калгарі, просто вони різні) Але мені сама метушня перестала там подобатись, тому і переіхав до передмістя
-
поживите тут месяца 3-4, заметите. ну если не дома просидеть конечно
-
Я все життя прожила в Києві, правда мала можливість подорожувати і вважаю, що чималенько, але от переваг Калгарі у порівнянні з Києвом взагалі поки що не бачу, а тим більше 4 місце і світі...
-
Живу возле работы, чтоб не пользоваться публичным транспортом
-
Постаратися купити хоч якесь авто.
20 Jan 2023, 19:11
6816/375033
about a minute ago