UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не, сраться конечно же:-)
-
Будешь оптику пилить магистральную?
-
Це ж вона негативно впливає на процес імміграції в подальшому ?
-
Надо срочно исправлять ситуацию!:-)))
-
Ага. А получение выплат тут причем?
-
Завданнями, то типу домашкою?
-
Тоже верно. Но приоритеты нужно расставлять
-
ви просто надаєте неактуальну інформацію. Якщо це не є актуальна інформація, краще її не поширювати
-
Бесплатно помогаю переселенцам с английским,пишите в личку,делюсь полезными заданиями💪🏻🦆
-
Ггг)
-
апіріділ на секунду
-
І не треба втирати що типу є чати і т.д
-
Шановні добродії, не можу з вами погодитися. Якщо людинs вирішила першочергові проблеми і стоїть перед наступним рядом викликів,то завести знайомства, хоча б для консультації - це нормально і правильно
-
по волк-іну вже не можна пройти, хіба що телефонувати в робочі години і пробувати там замовити аппоінтмент
-
Я вважаю що що знайомства це не менш важлива штука як дім і робота, ну для новоприбулих, тому що що люди можуть підказати і за хату і за роботу
-
тепер у них просто всюди дають папір с посиланням і номером телефону
-
При подаче на ПР будут проверять все. Даже то что вы указали в заявке на визу Куает. Любая ложь будет негативно влиять на получения PR 🙃🙃🙃
-
ні, але це вже 4 клініка за два дні, де пробували пройти по волк-іну
-
Це лотерея. Житла мало, діток багато
-
Я сверху выложил ссылки на гос акты по данному вопросу. Дети после 12 лет могу сами истребовать для себя SIN. Дети младше 12 лет могут иметь SIN по решению родителей. Только не понятно или всё вышесказанное распространяется на иммигрантов, или это только для граждан.
20 Jan 2023, 19:11
68207/374976
14 minutes ago