UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую, ви повернули в моє життя рівновагу і спокій.🤣
-
да,поищите пожалуйста)
-
У нас теж вода жахлива, запах хлорки навіть через сутки відстояної в чайнику не вивітрюється(( чайник мию раз в три дні
-
Неля Чмиленко, скажіть від Вадима) info@alltranslations.ca Також у фейсбук зможете її знайти. Мені перекладала.
-
Показник це скор
-
Шановна спільното, підкажіть будь ласка чи можу я в своєму резюме вказати досвід роботи в клінінгу, якщо я працювала в Америці нелегально по туристичній візі?
-
А где можно по волк Ин мед экзамен сдать? В Мальборо уже нельзя 🚫 запись на 20 мая у них только
-
Будь-ласка)
-
Немає у вас інформації де потрібні люди? Без досвіду на таку професію. Мені і важка робота підійде)
-
Equivalencies between the Canadian Language Benchmarks (CLBs) (for English), the Niveaux de compétence linguistique canadiens (for French), and the results of language tests from designated testing organizations have been established and are summarized in the following tables.
-
Тому що є певні CLB levels які включають ті показники що ви скинули
-
Такі саме таблиці є для Celpip, Tef та Tcf
-
Ось наприклад відповідність Ielts до рівнів CLB
-
Привіт всім! Питання - при пошуку апартів на маркетплейсі по Калгарі ціна вказана в CAD? Не в USD? Заплутала позначка долара «$»
-
100 резюме відправив, 2 інтерв'ю завтра за 2 години. На третій тиждень лише норм так відзиватись почали
-
Це не Польща, тут інтерв'ю пише на 30 хв, по факту 5-10, нікто нікуди не спішить
-
Вони тиждень-два їх просто збирають
-
I recently got CLB 6 score from CELPIP with 2 weeks of preparation by myself and applied to Alberta opportunity stream
-
Тиждень? Тут нормально роботу місяць шукати ) може начнуть на другий дзвонити, писати, це нормально
-
Ще б вказав би я, там де дати роботи, скільки років кожна
20 Jan 2023, 19:11
68458/372585
4 minutes ago