UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Safeway пишет что цена 50с за галон Получается в два раза дешевле чем в маленьких бутылках в Costco
-
Дякую за інформацію.)
-
Всем привет! Есть среди вас моряки кто ищет работу или нашёл работу, кто имеет хоть какую-то информацию о местных крюингах? Я ходил в должности судового повара, хотел бы знать если вакансии на мою должность. Всем спасибо за внимание.
-
А вы жилье ищите что ли ?
-
Доброго дня, сюди можна прийти без запису та пройти відразу і лікаря і здати кров?
-
Робота в ресторані🤩🤩🤩 писати на мейл zisobinjaku@gmail.com шукають повара та офіціантів на англ. мові ❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕
-
Саме так
-
Хочу зрозуміти всі їх будівлі такі чи ні.
-
Кухонна техніка є, якщо це не дешева рентовка то зазвичай стіралка і сушилка також буде.
-
якщо ви це розумієте, то про що може бути мова? типу 90% не пощастило, а вам пощастить? чи ви шукаєте тих 5-10% щасливчиків?)
-
Я це розумію, тому і питаю, чи хтось винайняв в них без цих «бонусів»))
-
Друзі підкажіть, а якщо квартиру без меблів здают, то вона зовсiм без меблів чи кухонні пристрої є? Маю на увазі холодильник, плита, пральна машина якщо є взагалі
-
вони здають найбільш галімі квартири, тому у них такі ціни, а ще в багатьох квартирах таргани і клопи.
-
Друзья, всем привет 👋 Подскажите пожалуйста хорошего иммиграционного юриста, может кто пользовался. Буду признателен! Заранее спасибо 🙏
-
Наверное надо спрашивать в группах с людьми из Ванкувера, Галифакса, Квебека или других портовых городов куда приходят круз-лайнеры. У нас ведь нету большой воды ...
-
привіт-привіт. бачив хтось тут оселедець нормальний, схожий на український? тільки в калинці?
-
Ми знімаємо в мейнстрит, тарганів чи клопів нема, сусіди адекватні, місцем розташування і блискістю до сітрейну дуже задоволені. Ціна більш ніж гарна. Треба дивитися якщо щось пропонують. Може бути нормальне житло, як у нас.
-
там якийсь обмінний пункт чи банк?
-
Скільки Вам обійшлась здача крові і рентген ?
-
Я знімаю, у нас все нормально. Про якихось клопів і тарганів вперше чую
20 Jan 2023, 19:11
68593/377284
12 minutes ago