UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
І оселедці солені в россолі теж.
-
Может есть кто может помочь, лечу 23 марта (23.03.23) Франкфурт-Калгари 13.30 мне нужен 1 человек, на которого я зарезервирую кота, я лечу со вторым.. У меня всё было и знакомая, и кот на нее зарезервирован, но у неё не получается лететь😭 Срочно нужен человек, на которого нет резервации животного в салоне #ищу попутчика . Заплачу
-
Це російський магазин.не годиться там брати товар і спонсорувати країну- тероризму
-
Не пам'ятаю хто просив, ось такий блокнот А4 в клітинку
-
Чьи со стади? Не у всех есть. Моему 14 было и ему выдали визитор рекордс. В Калгари кто получал в 90 % визитор
-
Аспірін і тут є,але чи ви впевнені,що кров густа? Для цього потрібно аналіз здавати,бо можна допитися до кровотечі і дозування по аналізах лікар підбирає. Мого так дідуся ледве врятували. Призначив собі аспірін для розрідження крові, отримав внутрішню кровотечу. Добре,що хороші лікарі попалися
-
Парк Роздейл Офф Лиш Дог maps.app.goo.gl/Sj7SPLKXwQtiEd8M8?g_st=ic
-
Всім привіт Шукаю роботу помічником слюсара, столяра, зварщика, механіка, відправляв купу резюме на індід, глухо. Маю досвід помічника зващика, слюсара в газовому господарстві, останніх 4 роки працював техніком з обслуговування обладнення ( трубопроводи та посудини під високим тиском) на заводі. Буду дуже вдячний за будь-яку пораду чи допомогу.
-
Clb це просто спосіб оцінки рівня знання мови, як А1, А2, С2. Celpip це тест, який дозволяє виявити, який у вас рівень англійської за шкалою CLB. Якщо вам для імвграції треба clb 5 - то вам треба набрати по тесту CELPIP як мінімум по 5 з кожної з компетенцій.