UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Смотрите: я сам также переживал, но будучи изнутри кухни ни имя ни адрес ничего не дадут. Да аккаунт можно открыть и посмотреть что да как, ну а дальше? У нас в Best Buy если дело касается контракта на телефон обязательно нужен номер документа
-
Життя нас вчить - не треба довіряти "своїм", ці швидше надурять. Нас так в Польщі "свої" українці на 1000 злотих надурили при оренді житла. Хотіла їх ославити на фейсбуці, але не варто на гівно витрачати час, життя їх накаже.
-
Ибо я мясо люблю)
-
Бедная моя кредитка походу….
-
Как в Новусе
-
Там за стеклом туши разделывают
-
Ну вот там где я написала - там витрина, как мы привыкли, с неупакованным мясом/ фаршем
-
Значит я везучий: Суперстор- перебирал Safeway - перебирал Sobeys - перебирал
-
Якість. Ціна вже не важлива. Купуючи фарш упакований приходити додому і бачити 2/3 коричневі не дуже приємно…
-
Я за полтора месяца пока плохого качества мяса не видел
-
@KatiaTelus есть что-то конкретное?
-
А вообще посмотрите как выглядит ваш профиль в приложении и есть ли что-то подозрительное
-
Ничего никогда не делать онлайн через кого-то. Одни и единственное.
-
А можна якісь подробиці - що за проблеми та питання бувають при таких підключеннях? Куди подивитись щоб зрозуміти - потрапив у ту частину, у яких усе ок чи "не пощастило"? Питаю, бо саме підключився через такий от "маневр". І треба заспокоїти душу та сумління.
-
Прикольно :/
-
Нашла фотку на гугл-карте
-
Хай щастить
-
Мені подобається м’ясо у Костко. Яловичина просто one love. Ребра свинина Гарні в Sobey. І порізані гарно і розміри порцій зручні, чоловік найчастіше замовляє саме їх приготувати. Фарш скрізь дивлюся по факту, останній раз брала в суперсторі. Нажаль тут немає міксу, як ми звикли, тому беру і свинину і яловичину. Ще хороше м’ясо на фермерському ринку, але там ціна вища ну і їхати окремо треба
-
Щиро вам дякую, як раз шукаю працю на Forklift
-
Ждем ответ)
20 Jan 2023, 19:11
68817/371543
4 minutes ago