UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
www.facebook.com/marketplace/item/1915613585440214/?mibextid=dXMIcH Интересный вариант для "школы"
-
Якщо створюється аккаунт та сервісний договір-ви маєте отримати свій екземпляр також, тобто у вас має бути підтвердження того, на що ви погодилися. В разі підключення інтернету-вам на пошту прийде service request, де прописані ваші дані, ціни, строки і тд. Просто я бачу, що ці люди «з команди Телус промо» обіцяють золоті гори, а по факту у клієнтів немає абсолютно ніяких доказів, що саме ці умови їм були обіцяні
-
www.facebook.com/marketplace/item/896743511542525/?mibextid=dXMIcH Нужно смотреть, но машина за 2к очень даже ничего
-
Доброго вечора👋🙂 Потрібно перевезти комп'ютерне крісло з точки А в точку Б, по центру Калгарі в суботу або неділю. Є хто-небудь з авто хто може допомогти в цьому питанні?🙂
-
Акаунти відкриваються на конкретну людину, не на адресу . Як писав Андрій, для цього даються айді/паспорти, і можливо, сін номер (або інший документ для credit check-залежить від того, що у вас в наявності). З 5ма акаунтами вирішувала питання моя колега, не я особисто, тому не бачила, що там за акаунти (може, неправильно ім‘я-прізвища вводилися? 🤔)
-
Тобто ніхто з членів групи не працює в медичній сфері?
-
А кстати вопрос - часто высвечиваются имена и фамилии звонящих, хотя у меня их нет нигде в контактах. Это типа внутри сети нормально?
-
Абра-кадабра лізла в голову. Спочатку подумала, що то хтось російське слово написав "настолько", і Т9 його скрючило, а потім лізло все підряд від слів наст - це коли льодова крига на снігу, слово настіл - підлога, навіть було припущення що може щось пов'язане з постолами (взуття), навіть устілки згадались, от коли оце прийшло в голову, я не витримала і таки запхала свого носа і сюди🤣
-
Тобто, якщо в мене є пдф від Телус (чи брендоване у стилі Телус), де зазначені усі обіцяні знижки та кредити + підключеня відбулось як домовились (наступного дня) + у аппці My Telus дані співпадвють з пдф і показує від'ємний баланс (тобто мінус Х долярів), то все начебто гут?
-
Та не встиг вже , хватило приколів крім айді , прикро бо хотілось випити якогось горючого і поспілкуватись на інтелектуальні теми😩
-
Не дают. Говорит,что стади для колледжа и универа