UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Абра-кадабра лізла в голову. Спочатку подумала, що то хтось російське слово написав "настолько", і Т9 його скрючило, а потім лізло все підряд від слів наст - це коли льодова крига на снігу, слово настіл - підлога, навіть було припущення що може щось пов'язане з постолами (взуття), навіть устілки згадались, от коли оце прийшло в голову, я не витримала і таки запхала свого носа і сюди🤣
-
Тобто, якщо в мене є пдф від Телус (чи брендоване у стилі Телус), де зазначені усі обіцяні знижки та кредити + підключеня відбулось як домовились (наступного дня) + у аппці My Telus дані співпадвють з пдф і показує від'ємний баланс (тобто мінус Х долярів), то все начебто гут?
-
Та не встиг вже , хватило приколів крім айді , прикро бо хотілось випити якогось горючого і поспілкуватись на інтелектуальні теми😩
-
Не дают. Говорит,что стади для колледжа и универа
-
Наприклад завтра мало бути б щось цікаве
-
Сорі , вже наступним разом
-
Тобто в одному відеоролику не можна всі ліки показати? Треба по одному кожен день?🙈Дивна ця пані. Краще зайти на сайт волмарта ,костко, сафевей і подивитися які є ліки в вільному доступі і від чого
-
Доречі, порекомендуйте кофешопи нормальні. А то я тут вже майже два тижня та взагалі не в темі 😔
-
Усім доброго дня! Підкажіть може хтось купував білети у Франкфурті, на рейс Франкфурт - Калгарі?! Питання саме полягає у коштах, де краще купувати з України чи на місці у Франкфурті? Дуже дякую за відповідь❤️ Шукала сама так багато інформації, а конкретики не знайшла
-
Усім доброго дня! Підкажіть може хтось купував білети у Франкфурті, на рейс Франкфурт - Калгарі?! Питання саме полягає у коштах, де краще купувати з України чи на місці у Франкфурті? Дуже дякую за відповідь❤️ Шукала сама так багато інформації, а конкретики не знайшла