UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Номер телефона є ? Напишіть будь-ласка. Дякую
-
Дякую ! А скільки Вашій дитині років?
-
Так переглядів більше буде, якщо по одному відео.
-
Ну якщо вам так краще, то робіть так.
-
Вот именно так это и было.. Счас тоже его по смс распрашиваю
-
Дайте больше деталей. Из того что вы тут написали - для меня лично это звучит как рабство: условия «бешеные», зарплата маленькая, часов много; да еще и «работа» не пойми где и не пойми в каких «лесах».
-
Доречі, порекомендуйте кофешопи нормальні. А то я тут вже майже два тижня та взагалі не в темі 😔
-
Усім доброго дня! Підкажіть може хтось купував білети у Франкфурті, на рейс Франкфурт - Калгарі?! Питання саме полягає у коштах, де краще купувати з України чи на місці у Франкфурті? Дуже дякую за відповідь❤️ Шукала сама так багато інформації, а конкретики не знайшла
-
Усім доброго дня! Підкажіть може хтось купував білети у Франкфурті, на рейс Франкфурт - Калгарі?! Питання саме полягає у коштах, де краще купувати з України чи на місці у Франкфурті? Дуже дякую за відповідь❤️ Шукала сама так багато інформації, а конкретики не знайшла
-
Підкажіть, ліцензію треба робити у Калгарі? напишіть де саме, прошу Вас.
-
Та я ж так і зрозумів по попередньому посту, що то цикорій був 😏
-
Не підскажу, бо ще в Україні. Син прилітає 22, а я мабуть залишусь, в мене собака, без нього не полечу, а з ним буде важко. Та і в загалі кофе це не про мене, я п'ю цикорій.🙂
-
Ти ж за кофі шоп
-
Це настолка якась?
-
Кана кабана)
-
То я так жартую, ноу офенс. Сину успіхів!
-
Хотіли образити? Не вдалось.
-
Та назва дурна. Бачив я ту кабану) Мене більше приваблює маркетинг Four20 у центрі, знаєш щось?
-
В кабані скидки для українців))
-
Написала вам в приват
20 Jan 2023, 19:11
68902/371929
9 minutes ago