UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доречі, останні кілька днів дуже наполегливо дзвонили з Телуса і пропонували додаткові послуги (телефон, тв, сек'юріті). Пропонували перейти на їхній мобільний зв'язок по 40 кад за лінію з 10гб :)))
-
Ждать. Люди ждут по пол года апрува на детей
-
Ну паби сьогодні усі будуть забиті , потрібно встигнути ))
-
/Boondocks
-
Здравствуйте, не подскажите как сделать выписку с полиции для работы ?
-
Доброго дня) Якщо рівень англійської В1 (я в процесі навчання, курси В2) наскільки важко буде знайти роботу? (досвід лише у вчителюванні і ведення інстаграм сторінки школи іноземних мов) Конкретно якусь професію не розглядаю, буду пробувати усюди, але буду вдячна за поради на які вакансії варто спершу пробувати подаватись😉
-
Я брав дві ручних великих , тільки з міста вильоту домахались)
-
Нет, так как это твои сбережения. Можно доказать, что не было поступлений на счет до этого + оплаченные налоговые по зарплатных ведомостях.
-
Всім привіт) тільки переїхала з донькою в Калгарі, може хтось знає чи є художня гімнастика тут, щоб українка тренер?) або може хтось знає хорошу школу) Дякую завчасно за відповідь
-
Ось тут основні номери їхніх представників в залежності від району
-
Можно , но потом когда время придет заполнять декларацию и платить налоги это надо будет учитывать и платить с этого налог , как на прибыль
-
Поделитесь с нами пожалуйста, если Вы уже нашли такую информацию
-
Никто не ответил
-
Всем привет, кто-то будет лететь из Польши в Калгари в ближайшее время ?
-
Всем привет, кто-то будет лететь из Польши в Калгари в ближайшее время ?
-
Здравствуйте, не подскажите как сделать выписку с полиции для работы ?
-
Може таке бути, у Телуса є програма додаткових продажів по телефону
-
Всем привет, кто летит с Украины в Калгари, дайте знать, срочно нужно лекарство передать🙏🏻
-
а сколько это занимает времени ?
-
Нуда идти, звонить?
20 Jan 2023, 19:11
69049/374708
about a minute ago