UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я колись повертався з Європи, де затримався більше ніж 90 довзолених днів по об‘єктивним причинам. Прикордонних тоді просто вислухав в чому справа і навіть питань не задава, сказав ок - все добре. То не радити ж мені тепер усим мов «нормально, всих пускають» Бо завтра буде інший прикордонник, який і в труси полізе, шукаючи якусь контрабанду)))
-
А, ну это конечно да!
-
Та сама історія з іміграційними консультантами. Якщо з вас взяв хтось гроші і просто сидить поряд,показує як правильно заповнити анкети - гоніть його в шию. Справжній іміграційний супровід передбачає, що консультант під своїм іменем вносить всі свої дані та становитьсч вашим офіційним представником в immigration canada. Всі листи і повідомлення, а також запити вони вже будуть висилати йому
-
Так лучше заплатить человеку, который этим занимается и знает что делать, и с которого потом спрос, а не гипотетическому куму дать все сделать бесплатно. Мое мнение.
-
Проблема в тому, що це трошки інше, ніж питати «порад» і на них опиратися. Той, хто веде твою бухгалтерію - він своі дані вносить також в CRA., як твій представник. Тому коли хтось налажає, то запитають і в нього також. І всі це розуміють. На відміну від «в мене кум вже 10 років в Канаді працює, він сказав ось так і ось так робити»