UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тоді Айріш на 20:00👌
-
Тільки carpenter helper , чомусь мало роботи в даній сфері пропонують , сам таку розглядаю
-
Добрый вечер, скажите, пожалуйста, кто-то находил тут копчёный сыр, сыр косичка?
-
Ребята, кто -то знает где можно купить зеленое пиво?☘️
-
Всім привіт ! Знаходжусь в Калгарі 7 днів , на протязі всіх днів відчуття КУДИ Я ПОПАВ , це нормальне явище ?!) до цього прожив у Польші 7 років
-
Издец не пугает, готовился 😁
-
Можно точку?
-
Підкажіть, будь ласка, в січні відправляли форму на GST/HST credit and CAIP. Ось по GST/HST credit в кабінеті CRA зазначено, яка буде перша оплата та коли буде вона перечислена. А ось по CAIP інформація відсутня. Чому так? Може хтось стикався? Чи я щось не розумію до кінця....
-
Наверное нужно время привыкнуть. Когда будет дом, работа, все устаканится будет легче. Иммиграция это тяжело морально в том числе.
-
Все залежить від того на що ви очікували
-
я в первые дни вообше ничего не чувствовала. было впечатление будто просто смотрю фильм в каком-нибудь 7D качестве.
-
Я такого не розумію, перед переїздом дуже багато інформації продивилася, так шо все очікувано. А що такого шокуючого? Незрозуміло. Місто як місто.
-
Тут?
-
Де всі збираються?
-
На 8?
-
Ну це зовсім інший формат міста , явно не европейський . Архітектури тут не має , одні скляні коробки , спальні райони з фанери оббитої вагонки по пів мільйона долларів , ну таке собі
-
всем привет, я плюс за сходку, но вот только за бронь беспокоюсь, или позвонить можно идти сьездить. готов посодействовать если знать сколько людей и куда.
-
На сайте все пишет. Там доход за предыдущий год не должен превышать на семью какую-то сумму
-
1219 1 St SW, Calgary, AB T2R 0V3 Адрес вот 😀
-
Так і є) я не заперечую. Я згодна з цим, але я знала куди їду, дізнавалась, тому у мене шоку не було
20 Jan 2023, 19:11
69330/375035
about a minute ago