UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В sobeys liquor без акции такая цена. По поводу качества, ну оно просто как обычное пиво, не крафт и без излишеств, просто бухать 😂
-
по моему Кенсингтон, я тут всего две недели и ваших этих названий не знаю, я до сегодня даже не знала что тут есть район художников :D
-
Я вже тут, проте потрібно чекати
-
Кенсингтон, Инглвуд - из тех что я знаю:-)
-
Який саме 😅 тут їх не мало
-
Що саме терпимо? 😁 якщо ви шукаєте виключно «білі» райони, то в ту країну приїхали)) але я не знаю, я там не живу і дітей нема
-
а як щодо шкіл, там перевага у кількості індусів чи терпимо?
-
но мне кажется кватриру снять там практически нереально, так как желающих оооочень много
-
Тед стою
-
Черги
-
да! саннисайд)
-
Ага он
-
помню только что у дороги было какое-то королевское название
-
Около саннисайда?
-
Сайт знакомств плавно переходит в алкоголичный и фулделки.
-
Але загалом кажуть, що школи зараз переповнені, і буде тяжко потрапити туди, куди хочете. Скоріше відправлять туди, де буде місце, на жаль
-
До 2 бар
-
Я думаю для дітей взагалі нема проблем. В плані, впевнена, що всі дітки швидко вивчають мову та акценти зникають. Але загалом, то так, на північний-схід по синій гілці трамваю більш brown area (судячи з дрібних бізнесів, що там повсюди)
-
До котрої години ви там будете? Й бар сьогодні теж до 12ї?
-
ні ні, не так зрозуміли, просто якщо більшість буде індусів навколо, тоді фіг мову дітки вивчать нормально) я взагалі не расист, але індійський акцент, то щось)
20 Jan 2023, 19:11
69515/373099
7 minutes ago