UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Факт 😁
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка в якій страховій компанії можна придбати страхівку на авто за нормальну ціну?
-
Сьогодні нас зібралось досить багато, давайте на наступний тиждень зберемо ще більше людей?)
-
Доброї ночі всім! Хто має родинного лікаря толкового? Дайте контакти 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
це в Калгарі тільки, че по всій Канаді, не підкажете?
-
www.facebook.com/marketplace/item/479761930909812/?mibextid=dXMIcH Под оживление
-
Зато там температура не минус 19, когда твоя работа заключается постоянном нахождении на улице - это весомый аргумент!
-
Снято на айфон?
-
Шукаю роботу помічник землевпорядника (Land Surveyor assistant)
-
А шо?
-
Добрый день Подскажите пожалуйста по транспорту в районе Lakeview Mews, возможно ли на общественном добираться в центр ? Вроде есть автобусы до метро. Планируем машину брать только через 3 месяца после приезда.
-
Підкажіть будь-ласка,як працює сервіс Туро? Якщо в мене немає канадських прав,та страховки,я зможу там орендувати машину?
-
Ну і якщо не дай Боже,якась аварія,чи є страховка від сервісу в цьому випадку?
-
Нужно предоставить документ подтверждающий проживание, например ВНЖ
-
Ребята, подскажите, если свидетельство о рождение заламинировано пропускают через границу? Нужен ли оригинал перевода свидетельства о рождение на английский?
-
Друзі, запрошую на пробний безкоштовний урок з математики Дітки від 5 до 17 років Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем Пишіть, будь ласка, в приват)🤍
-
Скажіть,якщо цей документ (ми у Словаччині) на словацькій мові,то потрібно перекласти на англійську?
-
Знайомі казали, що замовляють лаваззу на амазоні по підписці, ніби так дешевше всього.
-
Друзі, запрошую на пробний безкоштовний урок з математики Дітки від 5 до 17 років Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем Пишіть, будь ласка, в приват)🤍
-
Эта информация из официального портала, ищите там, но думаю как всегда решает офицер в аэропорту .Можете пройти комиссию в Европе, но опять же все решает офицер.
20 Jan 2023, 19:11
69683/372107
less than a minute ago