UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В чому нам пощастило? Ми не брали безкоштовне, ми заселились платно по добово і через 5 днів на постійний термін. Я поділилась інформацією яку знаю і дала номер де все можна 100%дізнатися.В чому Ви мене хочете звинуватити в брехні???
-
Oksana
-
Я їм на пошту писала, вони мені потім написали лист і там був лінк на анкету. Але 100% гарантіїї на безкоштовне житло не має. [email protected] Я прилетіла з 3 дітьми сказали вибачте але місць не має!
-
УВАГА: попередження щодо безкоштовних 14 днів у готелях Едмонтон, Калґарі Друзі, останніми тижнями Конґрес Українців Канади - Провінційної Ради Альберти отримує тривожну кількість звернень від українців, які щойно прилетіли до Альберти і потрапили у ситуацію, коли вимушені були екстрено шукати житло, оскільки попередньо його не забронювали. У таких випадках громадяни України повідомляють, що розраховували на шанс зупинитися безкоштовно на 14 днів у готелі за програмою Уряду Канади, але цього не сталося через те, що всі номери були вже заселені українцями. Ми хотіли б наголосити, що можливість скористатися цим пільговим житлом не є гарантією Уряду Канади і ця програма НЕ розрахована на прийняття 100% усіх бажаючих. В жодному офіційному джерелі не було повідомлено, що номер гарантується кожному новоприбулому. Навпаки, з початку надання цієї екстреної допомоги мова йшла про обмежену кількість номерів, які надаються у надзвичайних ситуаціях з урахуванням пріоритетів (жінки з маленькими дітьми, люди похилого віку тощо). Зважаючи на те, що щотижня до Альберти за програмою CUAET прибуває в середньому 650 людей і у березні ми очікуємо збільшення потоку, просимо заздалегідь планувати свої перші кроки у Канаді, у тому числі житло, і не покладатися на щасливий випадок, а натомість спиратися на офіційну інформацію.
-
У батьківському чаті є гугл-док, я там зібрала всі курси, які знайшла, з вивчення англійської. Ще цей док є у цьому чаті у розділі "благоустрій житла"😊
-
Дякую.
-
Вони всі однакові, дивись за розмірами комнати
-
Я зрозуміла позицію тут не можна підтримати людей і сказати що є шанс, що не читаю то житло Вам не здадуть, бо нема того, сього, бла, бла....., роботу не знайдете бо не знаєте англійської і т. д.
-
Кстати, в Bulk Barn есть на развес разные сорта кофе👍
-
Не перекручуйте, будь ласка.
-
І давайте не будемо сваритися. Я цього дуже не люблю🤝
-
2 недели
-
Ви не писали, що "є шанс". Ви писали що селять всіх, але треба почекати. Я сказала, що це не так. І довела це. Тепер Ви чомусь ображаєтесь і кажете, що я людей не підтримую. Я дуже підримую людей і багато чого вже за той час, який я в Канаді, для людей зробила. Але не треба давати людям помилкову надію. Якщо не всі можуть потрапити до безкоштовного готелю, то треба людей попереджати про це. Це краще, ніж казати, що "не треба хвилюватися, Вас заселять", а потім люди будуть не знати куди подітися посеред ночі
-
Возможно, узнаю сегодня. А то всё оформления только с понедельника. Не уверен, что стоит тянуть, хоть и особо боли нет