UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Як на мене, то треба на вулиці забути що ти турок, українець, поляк і т.д, та і в сім'ї теж по мінімуму рідної мови. Бо потім пишуть, що вже 7 місяців в Канаді, а мова А1...нонсенс. За такий час вже коти нявчять і собаки гавкають по англійськи
-
Да, глаз замыливается, привыкает. Не знаю, почему люди это не понимают
-
В нас не заміряли. Тільки важили.
-
Нажаль ні, я не лечу з певних обставин. Може років через 2 і то не впевнена.
-
Ви в Канаді?
-
У меня спросили. Это же не сложно распечатать два листа бумаги, а если не пришло, это пятиминутное дело написать в кризис-форму чтобы его прислали.
-
Про сім'ю то я вже погарячкувала, 😁
-
В семье анрил, проверено 😅 ну, может кто-то может, но я пыталась с мужем на английском общаться по приезде в виде практики. Мы через 15 минут поругались и забили 😆
-
привіт всім любителям hearthstone зустрічей (турнірів) хочу робити зустрічі в кафе /бар навіть якщо немає досвіду не біда навчу
-
Скажите пожалуйста! А как происходит сам механизм доказательства? Когда уже заполнил декларацию, прикладываешь декларацию и говоришь что деньги эти были у тебя раньше? А то у меня прям сомнение, что если постепенно будешь переводить себе деньги, чтоб на них жить пока нет работы, то это воспримут как доход только в Украине 🫤
-
Доброго дня. Шукаю квартиру для 2 хлопців 27,30 років.
-
Благодарю!
-
При декларирование не нужно украинцам подтверждение происхождения денег. Потом по факту, если вдруг прийдется доказывать, то зарплатных ведомом и отсутствие пополнений на счету зарубежном
-
Не треба хамити, я знаю що пишу. Ви можете і надалі ігнорувати мову, мені байдуже.
-
Ось поживіть в Канаді, а потім запитайте,чому за півроку мову не вивчили, а то всі такі розумні за межами країни.
-
Звичайно з нуля до fluent не вивчити, але якщо сидіти в кабаках постійно спілкуватися з місцевими, то можна підтягнути на рівень, достатньо комфортний для життя на перший час
-
Так багато друзів
-
В неї хтось ще грає?)
-
Нічого, тоді наступного разу)
-
На які?)
20 Jan 2023, 19:11
69785/374730
21 minutes ago