UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Це не репрезентативна вибірка) а є статистика? 🤔Не дойоб, реально цікаво
-
В мене побратим пару років тому поїхав в штати, то там за півроку взагалі нічого не знав, бо працював лише з поляками і українцями. Але потім якось роздуплився і вже простіше
-
Підкажіть будь ласка, хто останнім часом купував авто у Калгарі, брали з рук чи якийсь хороший дилершип є?
-
Нажаль за це не зможу підказати 😕
-
Доброго дня, шукаю житло можливо у когось в домі здаються апартаменти 1 бедрум, ми сімья без тварин. Дякую
-
Ребята, кто какой интернет подключал? Мне написали, что по нашему адресу низкая скорость от Телус.
-
Ми з дружиною в Marvel Snap рубимось, думав, що туди усі перейшли) PS якщо буде час та натхнення, то кабак після настолочок ніхто не відміняв ;)
-
Спасибо!
-
Вообще много кто играет, но сейчас направление сменилось, там режим вышел и все теперь в него играют, а не в классический
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка обов'язково потрібно мати вищу освіту для ПР в Альберті чи ні? Stream opportunity or stream entry programs..
-
На зв'язку)
-
Я тоже залип последнее время, затянула игрушка) Звучит как план, если успею все переделать то ворвемся с женой на пару стаканчиков)
-
Я обрав Oxio. Хороші тарифи, безкоштовне обладнання. Якщо будете брати - поділюсь реферальним кодом і вам буде безкоштовний перший місяць.
-
Кто-то в курсе, будут ли еще записи на бесплатный интенсивный курс по английскому языку?
-
Девушки, кто-то привозил с собой Дайсон из Украины? Работает?
-
Доброго дня! Мене звати Валерія, я майстер з нарощення вій. Лечу в Калгарі 5 квітня. Можливо хтось знає, де можна зняти 1 бедрум або студію? Буду жити одна, тварин немає. Дякую
-
Телус за своєю адресою не підключав, не дивлячись на знижку в 25%. Вони пропонували 15!!! Карл, мегабіт за 60 доларів. А я взяв 150мбіт/с за 70
-
Та ви задовбали ходити в паби де я роблю!
-
Підкажіть будь ласка, якщо записані в церкву сьогодні на 12, чи можна підійти пізніше, не встигаємо на цю годину?
-
Підкажіть, на яку адресу можно вислать поштою своє барахло з европи? Щоб потім забрать коли будемо на місці.
20 Jan 2023, 19:11
69807/374820
15 minutes ago