UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вечір добрий ,можливо знайдуться добрі люди, хто може снати людей ,які бажатимуть мати сусіда протягом 2-3 тижнів з 30го бернзня? На платній основі 😊
-
І мені також
-
Насколько я знаю есть варианты как провинциальной помощи + организации так и частные практики. Если провинциальный вариант- вам скорее всего нужно будет letter of referral from your family doctor/попробуйте walk-in clinic взять направление. Вот еще ресурс где можно почитать и предлагают варианты www.albertahealthservices.ca/amh/Page16759.aspx
-
Добрий день.Що робити з дитиною літом на канікулах,коли батьки ходять на роботу.
-
И мне пожалуйста ☺️
-
Доброго вечора, шукаємо с дружиною бейсмент або апартаменти. Прилітаємо 28го березня. Дякую:)
-
Доброго дня, з дружиною і донькою шукаємо 2bedroom. Можливо у когось в домі є вільні квартири. Або якийсь кондо. Щиро дякуєм. Бюджет до 2тис
-
Я знаю
-
Так парень интересовался Даунтауном
-
Нигде 🤷♀️
-
Подскажите где Costco в Даунтауне?
-
Ближайший вот 😊 17 мин для Калгари- это соседний подъезд) Я езжу на массаж минут 40 в одну сторону 😄
-
Добрый день! Они работают в среду с 17-30 до 9 вечера и в субботу с 9-30 до 14-30.
-
Где купить гречку ?
-
Магазин калина maps.app.goo.gl/Vhq1v8YKo6KqG4vQ6?g_st=it
-
Всім привіт - хто знає реджистрі, в якому можна здати Роад тест на їхньому автомобілі?
-
Всім привіт - хто знає реджистрі, в якому можна здати Роад тест на їхньому автомобілі?
-
-
Спасибо,а цену не помните ?
-
Хто брав курс навчання перед здачею на права эдванс 5, скільки це коштувало і що туди входило ?
20 Jan 2023, 19:11
69949/372553
13 minutes ago