UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нажаль тільки звільнився, шкода що не цього разу доєднався. Гарної гри вам
-
С 21.03 Есть комната для девушки/женщины без детей и питомцев , район Сетон . Бейсмент на 2 комнаты - пульт с управлением температуры ,новая стиралка и сушилка ,посудомойка , плита ,микроволновка , ванная ( с большим зеркалом) , вай фай от фирмы Telus . Домик уютный , хорошые хозяива - в жилье не заходят . Рядом наличие автозаправки/магазин. Так же в 15 минутах хотьбы Суперстор и разные арены вроде банков салонов и т.д Вся информация в личку.
-
А де ви зібрались на пиво 🍻? Я б бокальчик хильнув - познайомився б, якщо ви десь недалеко
-
А звідки ви знаєте чи відміняють підписку чи ні люди які скористаються акцією? У вас якась статистика є чи ви так прото «на вентілятор»?
-
Закончили полчаса назад. Теперь пиво:+)
-
В закреплённом сообщении есть
-
Ой. Не могу прикрепить
-
Вот ссылка на группу
-
Тут эта тема пару раз поднималась, но затихла ) Я сейчас порешал основные проблемы ньюкамера, (надеюсь 😂) и планирую плотно заняться вопросом организации.
-
Как далеко это место от Калгари? 😍
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста. Есть ли в Калгари баскетбол для детей 8-12 лет?
-
Crowfoot registry 100 cad. Сьогодні оплачував.
-
Чи є тут тема серед підпунктів що до водійських прав та навколо того? Школи, інструкорів та таке інше?
-
Видають умовно кажучи талон на час виготовлення пластику, що відповідає тим правам. З паспортом в підтвердження і вперед.
-
Днями в іншому чаті було жваве обговорення теми користування українцями fair entry за $4, а підписка на Hello Fresh, і те , що окремі несвідомі співвітчизники їздять в Foodbank на тачках за $50 штук. Я думаю, що це отголоски того топіка.